Cindy Crawford 18 éves lánya messze túltesz merészségben édesanyján

Cindy Crawford 18 éves lánya messze túltesz merészségben édesanyján

2020. július 25. 23:00:00

Kaia Gerber még csak 18 éves, de már olyan bevállalós fotósorozatot készített a japán Vogue számára, hogy nem biztos, hogy az anyja nem pirul bele, ha meglátja.

Anyja nyomdokaiba lépett a 18 éves Kaia Gerber: ahogy Cindy Crawford, ő is modellnek állt. Ez még önmagában annyira nem sokkoló hír, Elizabeth Hurley fia is megpróbált felkapaszkodni anyja hátán, hogy ismert név legyen a modellszakmában, csakhogy Gerber fiatal kora ellenére olyan pikáns fotót vállalt be, hogy egy pillanatra ledermedtünk tőle. A modell a japán Vogue kedvéért szinte teljesen levetkőzött, csak egy magasszárú csizma van rajta az egyik képen. 


A többi kép azért valamivel már visszafogottabb, értsd: azokon van rajta ruha is.

Gerber a szeptemberi japán Vogue címlapját is feltöltötte Insta-oldalára. A hozzá tartozó szövegből kiderül, hogy a fotózás még a karanténidőszak előtt volt, amire abból is rá lehet jönni, hogy Gerber nem is olyan régen szőkére festette a haját, az itt közzétett fotókon pedig még barna színű a frizurája. 


És ha már szóba hoztuk, hogy szőke, hát megmutatjuk úgy is: 

Kaia Gerbernek egyébként van egy 21 éves bátyja, Presley. A testvére szintén modellkedik, és ha lehet, még húgánál is feltűnőbb jelenség. Nem elég ugyanis, hogy az arcára tetováltatott, de néhány hónapja egy olyan tartalmat is feltöltött Instagram-oldalára, amin lövöldözött, igaz, ezt a bejegyzését azóta már letörölte - valószínűleg követői felháborodása miatt. A karantén alatt azonban úgy tűnt, az idősebb Gerber gyerek kissé lecsillapodott, besegített szülei éttermében, amiről még néhány fotót is megosztott közösségi oldalán. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában