Kit Harington édesanyja sajátos nevelési elveiről mesélt

Kit Harington édesanyja sajátos nevelési elveiről mesélt

2020. szeptember 23. 01:15:00

Ha a színész gyerekkorában egy Action Mant kért, egy babát kapott.

A Trónok harca 33 éves sztárja, Kit Harington a Telegraphnak mesélt arról, hogy anyja úgy nevelte fel, hogy tulajdonképpen nem is foglalkozott vele, hogy fia vagy lánya van. A sztár édesanyjáról, a drámaíró Deborah Jane Catesbyről azt mesélte, hogy gyermeke nemével nem sokat törődött, amikor Harington fiújátékokat kért, többször előfordult, hogy lányos játékokkal kellett beérnie. 

Kértem egy Mighty Max-figurát ('90-es években futó horror/fantasy sorozat - a szerk.), mire ő vett nekem egy Polly Pocket játékbabát. Ha egy Action Mant kértem, akkor is babát kaptam. 

És bár a színész legnagyobb sikerét valószínűleg a Trónok harcában alakított karakterének, Jon Snow-nak köszönheti, az interjúban arra is kitért, hogy soha nem szeretne ehhez hasonló szereplőt alakítani, mert egy olyan férfiideált mutatott a nézőknek, ami szerinte helytelen. 

Úgy látom, a férfiakban van egyfajta érzelmi probléma, egy gát. Egy olyan gát, ami a második világháború óta öröklődik nagyapáról fiúra. Nem beszélünk arról, amit érzünk, mert akkor gyengének látszódnánk, ami nem fér össze a férfiassággal. Miután egy olyan embert alakítottam, aki azért is volt hősies, mert elfojtotta az érzéseit, úgy éreztem, nem akarok többé ilyen szerepet elvállalni. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában