Kelly Rowland évekig szenvedett Beyoncé árnyékában

Kelly Rowland évekig szenvedett Beyoncé árnyékában

2020. július 19. 09:00:00

A két énekesnő a 2005-ben feloszlott Destiny's Childban énekelt együtt. Azóta Beyonce sokkal hangosabb sikereket ért el Rowlandnál, aki most elmondja, milyen volt Beyonce mellett énekelni a lánybandában.

Kelly Rowland, a Destiny’s Child egykori énekese, jelenleg az ausztrál The Voice tehetségkutató műsor egyik mentora. Az énekesnő egy Youtube-ra is feltöltött videóban éppen az egyik versenyzőnek adott néhány tippet, akit mindig a - tehetségkutató műsort megnyert - testvéréhez hasonlítanak. Talán nem is meglepő, ha a tehetségnek Rowland a Destiny’s Childos időkről kezdett beszélni, amikor Beyonce árnyékában kellett léteznie - írja az Insider.

Folyamatosan kínoztam magam. Azt gondoltam, hogy nem viselhetek egy ruhát, mert azt mondják majd, hogy olyan, mint amilyet Beyonce is felvenne, vagy hogy nem énekelhetek el egy dalt, mert olyan, mintha neki írták volna.Az emberek így is úgy is párhuzamba állítanak majd minket.

Rowland beismerte, hogy a lányegyüttes majdnem egy évtizedes fennállása alatt (1997-től 2005-ig énekeltek együtt), végig frusztrálta, hogy a média állandóan összehasonlította Beyoncéval.

Hazudnék, ha azt mondanám, nem zavart. Baromság lenne. Ha őszinte akarok lenni, volt egy teljes évtized, amikor úgy éreztem magam, mint egy elefánt a porcelánboltban.

Az együttes azért bomlott fel, mert az énekesnők (élükön Beyoncéval) szólóban is ki akarták próbálni magukat. Hiába, hogy véget ért a közös karrierépítésük, a mai napig jó kapcsolatban maradtak egymással. Beyonce 2013-as Super Bowlos fellépésére egykori bandája énekesnőit is meghívta a színpadra, 2019-ben pedig Rowland nyilatkozott róla kedvesen a Marie Claire-nek:

Hihetetlenül büszke vagyok Beyoncéra, arra, hogy mennyire hű önmagához. Egoista is lehetne, de ő  a legalázatosabb ember, akit ismerek. Minden elismerésem a szenvedélyéé és a kemény munkájáé. Hazudnék, ha azt mondanám, nem nézek fel rá művészként, nagyon sok nőben lángra gyújtott valamit.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában