Holtan találták rá otthonában a Twilight színészére és barátnőjére

Holtan találták rá otthonában a Twilight színészére és barátnőjére

2020. május 20. 23:00:00

Gregory Tyree Boyce 30 éves volt, halála oka eddig nem ismert.

Sokkoló hírről számolt be az E! News. A Twilight 30 éves sztárját, Gregory Tyree Boyce-t holtan találták Las Vegas-i otthonában, barátnője, a 27 éves Natalie Adepojura társaságában, aki szintén életét vesztette. A holttesteket a színész unokatestvére fedezte fel, akinek gyanús volt, hogy Boyce autója még mindig a férfi lakása előtt parkol, holott elvileg Los Angelesbe akart menni. Bár a tragikus felfedezés már lassan egy hete, május 13-án történt, a helyi szervek csak most erősítették meg hitelességüket. A halál oka eddig ismeretlen, valószínűleg az elhunytak családtagjai nem akarják, hogy a publikum elé kerüljenek a tragédia részletei. 

A párnak előző kapcsolataikból már voltak gyerekeik, Boyce-nak egy 10 éves kislánya volt, barátnőjének pedig egy kisfia.

A színész leghíresebb szerepe az Twilightban alakított Tyler Crowley, azóta nem volt jelentősebb alakítása. Az E! News forrásai szerint azonban ennek ellenére vidám és lelkes volt a színész, több terve is volt a jövőre nézve, nem valószínű, hogy önkezűleg vetett volna véget életének. Boyce, aki decemberben ünnepelte 30. születésnapját, legutóbbi Insta-bejegyzését 3 nappal halála előtt poszolta, melyben boldog anyák napját kívánt. 
Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában