Botrány! Eljárás indult az Ellen DeGeneres Show ellen

Botrány! Eljárás indult az Ellen DeGeneres Show ellen

2020. augusztus 01. 13:00:00

Először csak az egyik exalkalmazott beszélt negatív élményeiről az Ellen DeGeneres Show-val kapcsolatban, azóta többen is megszólaltak.

Amerika egyik legnézettebb reggeli műsorának, az Ellen DeGeneres Show-nak 10 egykori és mostani alkalmazottja beszélt arról, mennyire mérgező munkakörnyezetben kell(ett) dolgozniuk. Az általuk kiszivárogtatott információkból akkora botrány lett, hogy a műsor házigazdája, Ellen DeGeneres levelet írt alkalmazottjainak, melyben elnézést kér tőlük, írja a Design Taxi.

Lehet, kissé elkésett DeGeneres bocsánatkérése, mivel a bejelentések alapján a műsor ellen eljárás is indult, amiről a New York Post is beszámolt. És hogy pontosan mit is állítottak az (ex)alkalmazottak a műsor vezető szakembereiről? Például azt, hogy verbális abúzusnak tették ki a beosztottjaikat, akik irányába rasszista megjegyzéseik is voltak, a producerek több esetben agresszíven viselkedtek, és szexuális visszaélésektől sem volt mentes a műsor. Utóbbival például Kevin Leman producert vádolják, aki az egyik alkalmazott szerint egy 2013-as céges bulin megragadta egyik beosztottja péniszét és arra kérte, hogy kézzel vagy szájjal elégítse ki őt. 

Az elhangzott vádakat Ellen DeGeneres sem hagyhatta szó nélkül, aki levélben kért elnézést beosztottjaitól. Mint írta, a show első napján azt ígérte, a műsor a boldogság helye lesz, mindenkit igazságosan és tisztelettel fognak kezelni. 

Nyilvánvaló, hogy valami megváltozott, nagy csalódással tölt el, hogy ma már nem ez a helyzet. Ezért elnézést kérek. Mindenki, aki ismer, tudja, hogy ez a mostani helyzet pont az ellenkezője annak, amiben én hiszek és amiről szeretném, hogy ez a műsor szóljon. 

DeGeneres levelében azt írja, a Warner Bros-szal közösen vizsgálják ki a dolgozók vádjait, de ígéri, többet nem ismétlődnek meg a múltbéli problémák. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában