Ed Sheeran nyíltan beszélt függőségeiről

Ed Sheeran nyíltan beszélt függőségeiről

2020. július 29. 10:00:00

Ha a helyzet úgy hozta, az alkoholra és a cukorra sem tudott nemet mondani. Az énekesnek elmondása szerint már nagyon hosszú ideje több függősége is van.

Ed Sheeran a Hay House önsegítő és inspiráló könyveket kiadó céggel készült interjújában beszélt arról, milyen sok és súlyos függősége van, írja a Just Jared. A 28 éves énekes saját magát egy olyan embernek definiálta, akinek nagyon-nagyon sok függősége van: nemcsak az alkohollal és a drogokkal, a cukorral is meggyűlt már a baja. Sheeran felidézi, hogy Elton John könyvének olvasása közben jött rá, milyen sok függősége van, melyekkel Eltonnak is szembe kellett néznie. Az énekes memoárjában azt írta, rengeteg jégkrémet evett, azután négy különböző édességet, egészen addig habzsolt, míg ki nem hányta az egészet.

Ó, ezt én is csináltam! Elton egyszer rengeteg martinit ivott, hogy letesztelje, mennyit bír a szervezete. Miközben olvastam, az jutott eszembe, hogy jé, ezen már én is túl vagyok! Elton azon kapta magát, hogy nagyon szomorú és depressziós, ezek a falási és ivási rohamok könnyen ide vezetnek.


Sheeran minden édességről, a kokainról és az alkoholról is azt gondolja, hogy minél többet fogyaszt belőlük, annál jobban esik neki - pedig ennél rosszabbat nem is tehetne a szervezetével. Az énekes számára a kulcsszó a mértéktartás.

Egy üveg bor még megfelelő mennyiség, valószínűleg nem leszel tőle másnapos. Viszont, ha két üvegnyit iszol, esélyes, hogy eléggé szomorú leszel tőle. 

Az énekes szerint a turnék alkalmával volt a legnehezebb kordában tartani a függőségeit, mivel a magánéletében semmi nem történik, csak koncertről koncertre jár: éjszaka volt ébren, nappal pedig aludt. Aztán amikor véget ért a turné, és hazaért, rájött, hogy mióta elindult, eltelt három év. 

Sheeran elmondta, hogy felesége, Cherry Seaborn segített neki, hogy helyes útra térjen.

Cherry elég egészségesen táplálkozik, úgyhogy elkezdtem én is úgy étkezni, mint ő. Cherry nem iszik olyan sokat, úgyhogy én sem iszom már annyit, mint korábban. 

Ahhoz azonban, hogy az énekes erőt vegyen magán és legyőzze függőségeit, szükséges lépés volt, hogy tavaly bejelentette: szünetet tart.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában