Rooney Mara és Joaquin Phoenix első közös babájukat várják

Rooney Mara és Joaquin Phoenix első közös babájukat várják

2020. május 19. 22:00:00

A hírt még nem erősítette meg a sztárpár, egyelőre csak a PageSix kezeli tényként a pletykát, szerintünk Mara már túl van a terhesség felén.

Első gyermekével terhes a 35 éves Rooney Mara, írta a PageSix. A gyermek apukája természetesen Joaquin Phoenix (45), aki 2016-ban jött össze a színésznővel, és tavaly kérte meg a kezét. 

A karantén idejére Los Angeles-i otthonukba visszavonult sztárpár a Page Six informátora szerint hamarosan szülői örömök elébe néz: Mara már hat hónapos terhes. Bár a lap mindkét sztárt megkereste, egyelőre egyikük sem kommentálta a gólyahírről szóló híreszteléseket. 

Phoenix 2013-ban, A nő c. film forgatásán találkozott először szerelmével, de ekkor még csak munkakapcsolat volt közöttük, három évvel később azonban már párként írt róluk a sajtó. A  2018-as Mária Magdolna c. drámában már szerelmespárként dolgoztak együtt. 

Phoenix egy korábbi interjújában azt nyilatkozta, Mara volt az első barátnője, akire online írt rá, és sok e-mailezés után vált csak komolyra a kapcsolatuk, melyet nagyon is visszafogottan, a nyilvánosság kizárásával élnek meg. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában