A legnagyobb biztonsági óvintézkedések között forgatják a Mátrix 4-et

A legnagyobb biztonsági óvintézkedések között forgatják a Mátrix 4-et

2020. augusztus 20. 12:00:00

Természetesen Keanu Reeves-szel, aki június óta dolgozik a filmen Berlinben.

Sok rajongó vágya teljesült, amikor szép lassan biztossá vált, hogy 21 évvel az első Mátrix-film megjelenése után idén elkezdték a filmsorozat negyedik részének forgatását, természetesen Keanu Reeves-szel. A koronavírusjárvány miatt azonban csak némi csúszással indulhattak a munkálatok, február helyett a nyár elején tudták elkezdeni a forgatást Berlinben.

Az 55 éves színész az Associated Pressnek készített videoüzenetében áradozott arról, mennyire figyelnek a filmkészítők arra, hogy a lehető legbiztonságosabban készítsék a filmet, minimálisra csökkentve a fertőzés veszélyét. 

Van néhány gondos, nagyon hatékony helyi protokoll, ami szerencsére nem hátráltatja vagy zavarja a film készítésének ütemét.

A színész hozzátette, mindenki, aki a projekten dolgozik, imádja, amit csinál, és a producereknél jobb megoldást senki sem tudott volna kitalálni arra, hogyan forgassanak egy filmet egy világjárvány idején. Reeves szerint a stáb kreatívan feltalálta magát, mindenki szeme előtt a közös cél lebeg, hogy egy izgalmas filmet készítsenek. 

A Mátrix szellemisége határozottan jelen van.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában