Íme Kate Middleton "Zoom" ruhatára

Íme Kate Middleton "Zoom" ruhatára

2020. május 17. 18:07:29

Közel két hónapja a világ nagy része videókonferenciákon keresztül dolgozik, ez alól Cambridge hercegnéje sem kivétel. Lássuk miben teszi ezt!

Közel két hónapja a világ nagy része videókonferenciákon keresztül bonyolítja a megbeszéléseket. Ez alól Cambridge hercegnéje sem képez kivételt, és a fotók tanúsága szerint a karantén idején is színt visz a hétköznapjainkba. Rajongói készítettek egy összeállítást, bemutatva Kate Middleton eddigi gardróbját, amely szó szerint egy szivárványt tesz ki.A képeken látható ruhák esetében természetesen minden egyes szín jelentőséggel bír, ami a protokolláris öltözködésben nem meglepő. Kezdve világoskék, fehér cikkcakk mintás Tabitha Webb pulóvertől, amit a kismamák mentális egészségének hetén viselt, a piros L.K.Bennett ruháig, amit a Győzelem napi megemlékezésen öltött magára.

Emellett igazán stílusosan illeszkedtek adott témákban történő beszélgetésekhez. Karamellsárga kötött Zara felsője a Casterton Primary Academy-vel folytatott konferenciát színesítette. A BBC-vel egy tengerészcsíkos Sandro pulóverben beszélgetett mentális egészséget támogató „Every Mind Matters” projektről. Új fotós projektjeiről pedig egy pasztellsárga virágmintás RAEY ruhában számolt be.

Az ápolók nemzetközi világnapját pedig az angol egészségügyi dolgozók kék színét idéző, kék alapon pöttyös Altuzarra ruhában köszöntötte.

Kate legutóbbi Zoom konferencián a krízis önkéntesekkel egy fehér rövidujjú Sandro kardigánban mutatkozott. Bár a fehér szín nem része a szivárvány spektrumnak, de alapeleme mindenki ruhatárának, és méltó helyet foglal el Kate ruhatárában is.

A hercegné akár módszeresen válogatott a színek között, akár véletlenül kerekedett ki a szivárvány spektruma végül, rajongói nem mentek el mellette szó nélkül. És elnézve hétköznapi, elérhető szettjeit, nem tűnik lehetetlennek a mi ruhatárunkba is átemelni ezt a szivárvány sokszínűséget.

Kate Middleton "Zoom kollekciója" galériánkban megtekinthető.

Forrás: 

harpersbazaar.comgrazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában