Harry herceg hasonmása a megxit óta nem talál állást

Harry herceg hasonmása a megxit óta nem talál állást

2020. augusztus 30. 13:00:00

Pedig azt hihetnénk, ha valaki egy hercegre hasonlít, szerencsésnek érezheti magát.

Tény és való, Harry herceg és felesége, Meghan Markle voltak már népszerűbbek is az angolok körében. Mióta a házaspár január elején úgy döntött, hogy függetlenednek a királyi családtól, és Amerikába teszik át a székhelyüket, hiába cikkeznek róluk viszonylag gyakran, általában nem túl kedves dolgokat állítanak róluk. Egy 31 éves angol férfi, Henry Morely életére is nagy hatással van Harry herceg és felesége drasztikus életmódváltása, ugyanis Morely kiköpött mása a hercegnek, amiből eddig szépen profitált, most azonban alig akad munkája, írja a Metro.

Az észak-angliai Maltonban élő Morely eddig hetente akár 2550 fontot, vagyis pár ezer forint híján csaknem egymillió forintot keresett azzal, hogy Észak-Anglia különböző esti klubjaiban és privát partijain jelent meg és szórakoztatta a jelenlévőket, mint Harry herceg kiköpött mása. Csakhogy mióta Harry herceg és felesége Amerikába költözött, már senki sem kíváncsi rájuk annyira, hogy alkalmazzák Morely-t.

Nagyon sok szórakozóhely már nem akarja Harryt és Meghant használni promóciós célokra, ami szerintem azért van, mert elhagyták az országot. A munkám attól függ, hogy a házaspár mihez kezd ezután. Ha megpróbálják elkerülni a nyilvánosságot, a karrieremnek vége. 

Morley reméli, hogy Harry és Meghan Markle Amerikában is hallatnak majd magukról, bár a férfi azt látja valószínűbbnek, inkább celebekké válnak a közeljövőben, és egyre kevesebben asszociálnak majd róluk a királyi házra. 

Bár Morley Insta-oldalán alig van néhány bejegyzés és követőiből sincs sok, valóban megdöbbentő, mennyire hasonlít Harry hercegre.Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában