Miley Cyrus 16 évesen vesztette el szüzességét, azt is elárulta, kivel

Miley Cyrus 16 évesen vesztette el szüzességét, azt is elárulta, kivel

2020. augusztus 15. 14:00:00

A férfi később komoly szerepet töltött be az életében.

Miley Cyrus egy amerikai influenszer Call Her Daddy podcastjában mesélt szexuális életéről, ami még annyira nem is rendkívüli. Csakhogy a sajátos hangulatú beszélgetésben (amiről egy előzetes már ki is került az Instára) az énekesnő azt is elárulta, hány évesen és kivel vesztette el a szüzességét. 

Nem nagyon pasiztam 16 éves koromig, viszont akivel akkor összejöttem, azzal össze is házasodtam.

Innen már könnyen kitalálható, hogy az énekesnő Liam Hemsworth-re célzott, akivel valóban összeházasodtak, majd tavaly el is váltak. A hírességeket először 2008-ban hozták össze, amikor Cyrus a mostaninál még sokkal visszafogottabb és mondjuk úgy, kislányosabb volt. 

Hemsworth-tel elég viharos kapcsolatot tudhat a háta mögött, 2012-ben jegyezték el egymást, de aztán hamar elhidegültek egymástól. Egy időre vége is lett a közös történetüknek, mígnem 2015-ben újra egymásra találtak. 2018 decemberében összeházasodtak, de egy évet sem bírtak ki, 2019 augusztusában máris különváltak. A szakítás annyira nem törte meg Cyrust, legalább is nem sok időbe telt, hogy csókolózni lássák másvalakivel, aki történetesen egy nő volt: Kaitlynn Carter (Brody Jenner, Amerikában közismert tévés személyiség/modell volt felesége). Bár a két nő összeköltözött, románcuk nem tartott sokáig, az énekesnő egy Cody Simpson nevű énekessel jött össze tavaly októberben, aki többek között erotikus versekkel kedveskedett neki. És még mielőtt azt hinnéd, ez a kapcsolat már tartósabb volt, ki kell ábrándítanunk: a Page Six információi szerint a pár nemrég szakított. 


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában