Pierce Brosnan véleménye arról, hogy kirakták a James Bond-filmekből

Pierce Brosnan véleménye arról, hogy kirakták a James Bond-filmekből

2020. július 04. 20:30:00

A színész négyszer bújt az angol kém bőrébe. Úgy volt, hogy ötödjére is övé lesz a szerep, de aztán a producerek meggondolták magukat.

Pierce Brosnan negyedik és egyben utolsó Bond-filmje a 2002-es Halj meg máskor! volt. Bár a film készítői azt mondták, a következő mozifilmben is ő alakíthatja majd az angol titkosügynököt, végül meggondolták magukat, és 2004-ben castingolni kezdtek Bond szerepére. 

Mint tudjuk, a Halj meg máskor! után következő 007-es filmben, a 2006-os Casino Royale-ban már Daniel Craig játszotta a főszerepet, de hogy mit gondolt Brosnan a franchise-ból való kirúgásról, arról csak nemrég nyilatkozott hosszabban, amit a Just Jared meg is írt. 

Amikor megtudta a hírt bő másfél évtizede, még kicsit hevesen reagált:

Teljesen lesokkolt, hogy kirúgtak az út szélére, és az is, ahogy ezt közölték.

Most viszont már diplomatikusabban, távolságtartóbban fogalmazott a The Telegraphnak, úgy tűnik, időközben begyógyultak a sebei.

Nem hagyom, hogy a bánkódás úrrá legyen rajtam. Ha egyszer elkezdünk szomorkodni valami miatt, csak még nyomorultabban érezzük majd magunkat, még jobban fogunk bánkódni. A Bond-filmek számomra ajándékok voltak, amiknek köszönhetően csodálatos karrierem lett. Ha egyszer Bond voltál, a szerep örökre veled marad, jobb, ha ezzel megbékélsz, és megérted, mit is jelent ez, amikor keresztülsétálsz a stúdión és elkezdesz játszani.

Utódja, Daniel Craig nála is többször alakította már a 007-est. Ő ötször lehetett Anglia titkos fegyvere, igaz, az ötödik Bond-filmje, a Nincs idő meghalni premierje a koronavírus miatt tolódik. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában