A 70 éves Vera Wang simán letagadhatna 30-40 évet

A 70 éves Vera Wang simán letagadhatna 30-40 évet

2020. május 12. 19:00:00

Szokták mondani, hogy az ázsiai nők sokkal később öregednek meg. Erre ékes példa a kínai szülőkkel büszkélkedő divattervező, Vera Wang.

A leginkább esküvői ruháiról híres Vera Wang (az ő ruhájában vonult oltár elé például Jennifer Lopez vagy Mariah Carey is) idén júniusban lesz 71 éves, de a nemrég Insta-oldalára feltöltött képek tanúsága szerint akár több évtizednyit is simán letagadhatna a korából. Mielőtt azonban megmutatjuk, hogy is néz ki a New Yorkban, kínai bevándorló szülőktől született divattervező, nézd meg néhány szemkápráztató ruháját.

Vanessa Hudgens az idei Oscar-partira választott magának egy szexi, mégsem hivalkodó ruhát a divattervezőtől. Itt pedig már Wangot is láthatja, amint Ariana Grande mellett pózol a két évvel ezelőtti MET-gálán. Az énekesnőn látható ruhát természetesen Wang tervezte. 


Miután megtekintettük két ruháját, nézzük meg, hogyan fest Wang, akinek már két huszonéves lánya van. A képek jelen koronavírusos időkre tekintettel természetesen a divattervezőnő otthonában, nem pedig egy kifutón készültek. Wang még az estélyiéhez passzoló szájmaszkról sem feledkezett el.


Ez a fotó is miami otthona hátsó kertjében készült, itt is megmaradt a narancssárga színnél. Alább pedig már némi művészi káosz közepette láthatjuk, gondolataiba mélyedve. 


Ezen a két hónappal ezelőtt készült képen pedig elsősorban nem a ruháját, hanem a haját ajánljuk a figyelmedbe, amit kékre festett. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában