Szexuális zaklatással vádolták meg Ansel Elgortot, a Csillagjainkban a hiba sztárját

Szexuális zaklatással vádolták meg Ansel Elgortot, a Csillagjainkban a hiba sztárját

2020. június 22. 07:00:00

A Gabby nevű lány Twitter-oldalán számolt be az erőszakoskodásról, ami még 2014-ben történt. A lány akkor 17 éves és még szűz volt.

Ansel Elgort (26), a Csillagjainkban a hiba és a Nyomd, bébi, nyomd sztárja Insta-oldalán tagadta annak a Gabby nevű exének a rágalmait, aki szerint a színész szexuálisan zaklatta őt. Gabby azóta már inaktivált Twitter-oldalán tette közzé, hogy a sztár 2014-ben New Yorkban molesztálta őt, amikor a még csak 17 éves volt, ráadásul szűz.

Amikor a szexuális aktus megtörtént, ahelyett, hogy megkérdezte volna, abba akarom-e hagyni, tudva, hogy ez volt az első szexuális élményem, zokogtam a fájdalomtól és nem akartam tovább csinálni, csak annyit tudott mondani, hogy be kell törnünk engem

- idézte a lány bejegyzését a Page Six.

Sőt, Elgort állítólag megkérdezte a lánytól, benne lenne-e egy édeshármasban, majd a lány lelkére kötötte, hogy ne beszéljen a szexuális kapcsolatukról, mert az tönkre tenné a karrierjét. Gabby hosszú bejegyzéséből kiderül, hogy Snapchaten vette fel a kapcsolatot Elgorttal, aki azt mondta neki, ha idősebb lesz, gyönyörű nő válik majd belőle.


Elgort egy napon belül reagált egykori partnere válaszára Insta-oldalán. A színész azt írta, bár nem tudja teljesen megérteni Gabby érzéseit, a dolgok nem úgy történtek, ahogy a lány beszámolt róla.

Ami igaz, hogy egy rövid, legális és közös megegyezésen alapuló kapcsolatunk volt még 2014-ben New Yorkban, amikor 20 éves voltam. Sajnos, nem kezeltem jól a szakítást. Nem válaszoltam neki, ami gyerekes és kegyetlen dolog volt.


Azt azonban tagadja, hogy bármikor is zaklatta volna a lányt, elnézést csupán azért kér, mert csúnyán szakította meg vele a kapcsolatot, ebben a tekintetben elfogadhatatlannak tartja viselkedését. 

Ahogy most visszagondolok arra, hogy viselkedtem, undorodom és mélységesen szégyenlem magam a cselekedetemért. Őszintén sajnálom. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában