Britney Spears tagadta, hogy photoshopolná Insta-képeit

Britney Spears tagadta, hogy photoshopolná Insta-képeit

2020. szeptember 04. 19:00:00

De arról is olvashatsz a cikkünkben, hogy az énekesnő véget szeretne vetni apja gyámságának.

Már korábban is írtunk arról, hogy Britney Spears milyen gyakran használja közösségi oldalát, ahol már azt is megmutatta, hogyan edz együtt párjával. Az utóbbi időben leginkább kertjében készült szelfiket posztol, mindjárt több változatban: filterek nélkül, majd filterekkel, hogy aztán rajongói eldönthessék, melyik változat tetszik nekik a legjobban. 

Az első kép az eredeti... egyiken sincsenek utómunkák!

- írta képéhez az énekesnő, reagálva a korábbi képei alatt olvasható kommentekre, melyek szerint Spears photoshoppal feljavítja a képeit, mielőtt posztolná őket.


Más hírünk is van az énekesnővel kapcsolatban: 2008-as idegösszeomlása óta apja, Jamie Spears a gyámja, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az énekesnő nem rendelkezhet saját vagyonával, még ahhoz is apja jóváhagyására van szüksége, hogy együtt lehessen testépítő barátjával. Az énekesnő már nagyon szeretne véget vetni ennek az állapotnak, ezért a bírósághoz fordult, hogy szüntessék meg édesapja gyámsági jogát. A dolgok jelenlegi állása szerint úgy tűnik, Jamie Spears 2021 februárjáig még egész biztosan megmarad lánya gyámjának, de arról, hogy utána mi lesz, még nem döntött a bíróság.

Az énekesnő tárgyalásáról legutóbb az a hír érkezett, hogy a sztár szeretné, ha az eljárás eredményeit nyilvánosságra hoznák, ám apja eddig kínosan ügyelt rá, hogy hétpecsétes titokként őrizzék, ami a tárgyalóteremben történik, ahogy lánya magánéletét is óvta a médiafigyelem elől. Spears ügyvédjei szerint pont azért kelt szárnyra annyi álhír az énekesnő állapotáról, mert a rajongók semmit nem tudnak arról, mi is történik valójában Spears-szel. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában