Egy 27 éves énekes azt állítja, viszonya van Will Smith feleségével

Egy 27 éves énekes azt állítja, viszonya van Will Smith feleségével

2020. július 04. 23:30:00

Amiről Will Smith nemcsak, hogy tud, de még rá is bólintott. Nem ez az első alkalom, hogy azt beszélik a színészről és feleségéről, Jada Pinkett Smith-ről, hogy nyitott házasságban élnek.

Egy 27 éves, August Alsina nevű amerikai énekes meglepő dolgot állított, méghozzá azt, hogy viszonya van Jada Pinkett Smith-szel, amiről Will Smith is tud, sőt, áldását is adta rá - írja a Page Six. Az énekes szerint Will Smith és felesége között rendhagyó partneri kapcsolat van, amibe még az is belefér, hogy néha kikacsintgassanak. Alsina már évek óta ismeri a Smith családot, a házaspár fia, Jaden révén. A Smith família és az énekes olyannyira jóban vannak, hogy Alsina 2016-ban elkísérte őket hawaii nyaralásukra is. Alsina azt mondja, szerelmes.

„Évek óta teljes mértékben átadom magam ennek a kapcsolatnak, és tényleg, igazán, nagyon mélységesen szeretem és óriási a szerelmem iránta. Elköteleztem magam, teljes mértékben önmagamat adtam neki - annyira, hogy ha most azonnal meghalnék, akkor is rendben lenne minden, mert tudom, hogy valóban odaadtam magam valakinek.”

Alsina állítását, mely szerint Will Smith (51) beleegyezett abba, hogy 48 éves feleségének és August Alsinának kapcsolata legyen egymással, Jada Pinkett Smith sajtósa hevesen tagadja. Smith-ék 23 éve házasok, kapcsolatukból két gyerekük született, a fentebb is említett Jaden és Willow. (Will Smith-nek van egy 27 éves fia, Trey is, aki a színész előző feleségétől, Sheree Zampinótól született.)

A színészpárról korábban is pletykálták, hogy nyílt házasságban élnek - idézi fel a Page Six. Nem is minden ok nélkül, ugyanis Jada Pinkett Smith korábban azt nyilatkozta: 

Mindig azt mondtam Willnek, hogy bármit megcsinálhat, ami után a tükörbe tud nézni, és ki tudja jelenteni, hogy minden rendben van. 

Majd kijelentése után a színésznő Facebook-oldalán pontosította, mire is gondolt, amikor a fenti mondat elhagyta a száját:

Will és én mindketten azt csinálunk, amit akarunk, mert megbízunk egymásban. Ez még nem azt jelenti, hogy nyitott házasságban élünk, hanem azt, hogy egy felnőtt kapcsolatunk van. 

A házaspár mindkét tagja beszélt korábban arról, hogy nem hisznek a válásban, biztosak benne, hogy bármi is történjen velük, életük végéig egymás mellett maradnak. Kapcsolatuk annyira erős és rendhagyó, hogy még a házassági évfordulójukat sem ünneplik, mivel szerintük ennek semmi jelentősége nincs. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában