Anna Kendrick-nek elég rossz emlékei vannak az Alkonyat forgatásáról

Anna Kendrick-nek elég rossz emlékei vannak az Alkonyat forgatásáról

2020. június 12. 20:00:00

A filmsorozat első részét 2008-ban mutatták be a mozikban, és bár a film bombasiker lett, a forgatása annyira nem volt kellemes, legalábbis Anna Kendrick számára biztosan nem.

Legutóbb még egy elég sokkoló hírről számoltunk be az Alkonyat-filmekkel kapcsolatban, most azonban egy sokkal kevésbé gyászos hírünk van a filmsorozatról. A tinihorrorban Jessica Stanley gimnazista lányt alakító Anna Kendrick a Vanity Fairnek mesélt az eddigi filmjeiről, így került szóba vámpíros sztori is, amiről nincsenek olyan szép emlékei Kendricknek, sőt, valójában kifejezetten pocsékul érezte magát a film készítésekor. 

Csak arra emlékszem, hogy nagyon hideg volt, a körülmények pedig nyomorúságosak. A Converse cipőm teljesen átázott, én meg úgy voltam vele, ha más körülmények között ismertem volna meg ezeket az embereket itt körülöttem, biztosan jó barátok lettünk volna, de akkor az összeset meg tudtam volna ölni

- mondta a lenti videóban Kendrick, aki az Alkonyat castingja után azt hitte, esélye sincs, hogy övé legyen a szerep. 

Annak ellenére, hogy rosszul érezte magát a forgatás alatt, azt nyilatkozta, különleges kötelék alakult ki a stábtagok között, olyan, mintha közösen átéltek volna egy traumát vagy mindannyian túszok lettek volna, mely élményt sosem felejtenek el később. 

Kendrick szerint a második részre, mely 2 évvel az első után, 2010-ben érkezett a mozikba, még jobban összekovácsolódott a csapat, de azon már gondolkodnia kellett, melyik is volt a legemlékezetesebb jelenete az Alkonyat harmadik részében. Végül arról a részről nosztalgiázott, amikor a tanév végén ő mondott beszédet az évfolyamtársainak, bár nem érti, miért pont az ő karakterének jutott ez a jelentőségteljes feladat, hiszen nem is volt jó tanuló. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában