Chrissy Teigen harmadik terhessége tele van meglepetésekkel

Chrissy Teigen harmadik terhessége tele van meglepetésekkel

2020. augusztus 17. 12:00:00

Férjétől, John Legendtől már van egy négyéves lánya és egy kétéves fia.

Chrissy Teigen harmadik terhessége több szempontból is rendhagyó. Kezdjük mondjuk ott, hogy férje, John Legend Wild című klipjével jelentették be, hogy úton a harmadik Legend bébi. (Mondjuk ha belegondolunk, hogy Katy Perry is egy videoklippel leplezte le saját magát, hogy terhes, rájöhetünk, hogy lehet, egy új trend van kialakulóban az állapotos sztárok világában.)

A modell terhessége azért is meglepte a házaspárt, mert két gyermekük, a négyéves Luna és a kétéves Miles lombikprogrammal jött a világra, Teigen nem tudta, hogy természetes úton is képes megfoganni. Még egy kacifántosság akad a történetben, méghozzá az, hogy Teigen már akkor is terhes volt, amikor kivetette mellimplantátumait, pedig áldott állapotban nem lett volna ajánlatos kés alá feküdnie. Ráadásul a műtét előtt elvégezték rajta a szokásos terhességi tesztet, aminek az eredménye (tévesen) negatív lett.

Mióta kiderült, hogy harmadik gyerekét várja, Teigen többször is értekezett már közösségi oldalán a terhességéről - idézi fel a Page Six. A modell például azt is elmondta, hogy míg lánya nagyon izgatott, hogy kistestvére érkezik, Miles már inkább féltékenyen fogadta a hírt. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában