Meghan Markle és Harry herceg rendőröket hívtak a villájuk felett röpködő drónok miatt

Meghan Markle és Harry herceg rendőröket hívtak a villájuk felett röpködő drónok miatt

2020. május 30. 05:00:00

A kerítést meg megerősítették, hogy ne lehessen belátni hozzájuk, de a levegőből érkező támadókra még ők sem voltak felkészülve.

Az Angliát és a királyi családot maga mögött hagyó Meghan Markle és Harry herceg Los Angelesben vásároltak maguknak egy 5,8 milliárd forintos házat, amiről utólag kiderült, hogy van vele egy kis gond. A probléma nem más, minthogy egy népszerű túraútvonal mellett épült, a túrázók pedig minden nehézség nélkül bebámulhatnak Harry hercegék kertjébe, ha ahhoz támad kedvük sétálás közben. A pár éppen ezért megerősítette a kerítését, hogy védekezzenek a nem kívánt figyelem ellen, azonban most újabb problémával kellett szembenézniük, írja a Page Six. Meghan Markle-ék azért hívták ki a rendőrséget, mert a házuk felett drónok repkedtek. 

A drónok elvileg alig hat méter magasan szálltak, a házaspár pedig attól félt, esetleg terrortámadást terveznek ellenük. Fontos megjegyezni, hogy természetesen nem ketten, hanem hárman laknak a villában, az alig egyéves Archie fiuk is velük él, akit maguknál is jobban féltenek. Mielőtt még azt hinnéd, kissé túlzásba viszik az aggódást, már írjuk is, hogy Markle-t elvileg korábban már zaklatták.

Meghan rasszista, halálos fenyegetéseket kapott a házassága idején, úgyhogy a terrortámadás veszélye nagyon is valóságos félelem számukra

- mondta a forrás, aki hozzátette, hogy Harry hercegék személyi testőröket szeretnének fogadni, amit elvileg ők, nem pedig Harry apja, Károly herceg (vagyis a gyakorlatban inkább az angol adófizetők) finanszírozna. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában