Kitalálod, melyik hollywoodi színészt fedezte fel egy randi applikáción Rebel Wilson?

Kitalálod, melyik hollywoodi színészt fedezte fel egy randi applikáción Rebel Wilson?

2020. június 16. 23:00:00

A randioldalra csak ajánlás alapján lehet regisztrálni, a színésznő azért próbált itt szerencsét, mert úgy hallotta, Channing Tatum is fent van.

A 40 éves Rebel Wilson egy ausztrál rádióműsorban beszélt arról, hogy igyekszik fellendíteni szerelmi életét, úgyhogy regisztrált egy társkereső oldalon, írja a Republic World. A Wilson által használt randioldalon, a Rayán nem készíthet profilt magának akárki, egy ismerős ajánlása szükséges a regisztrációhoz. A színésznő elsősorban azért próbálta ki az oldalt, mert úgy hallotta, Channing Tatum, A Magic Mike sztárja is fent van. Ez nem is lenne annyira meglepő, hiszen a Rayán leginkább nem hétköznapi emberek, hanem hírességek (színészek, énekesek, modellek) keresik a nagy őt. És bár Wilson Tatumot nem találta meg, egy másik sztárt igen, akinek a nevét csak némi noszogatás után árulta el a műsorban. 

Wilson Ben Affleckre bukkant a randioldalon, de azt már nem árulta el, hogy jobbra vagy balra húzta-e a fotóját, csak annyit mondott viccelődve, addig nem áll le, míg meg nem találja Tatumot. Ben Affleckről egyébként már 2019 novemberében is pletykálták, hogy fent van a Rayán, ami azért meglepő, mert barátnője van, a színésznő Ana de Armas a párja, akivel a karantén alatt egész sokszor mászkált jobbra-balra, amit a paparazzók meg is örökítettek. 

Bárhogy is legyen, Wilson mindent megtesz, hogy rátaláljon a szerelem, legalább másfél hónapja rendszeresen és keményen edz, amiről Instagram-oldalán is beszámolt. 


A színésznő alig néhány órája feltöltött legfrissebb fotóján pedig látszik is, milyen sokat fogyott. Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában