Neked milyen a kisugárzásod?

Neked milyen a kisugárzásod?

2020. július 08. 10:44:13

Az első benyomás nagyon fontos. Tudósok és szakavatott emberek állítják, hogy az első három másodpercben dől el, hogy szimpatikus leszel-e valaki számára vagy éppen nem.

Amikor először találkozunk valakivel, az első pillanatokban eldöntjük, hogy pozitív vagy negatív a kisugárzása és szeretnénk-e a társaságában maradni, vagy inkább elkerülnénk azt. Sokszor nem is tudjuk szavakba önteni, hogy miért lesz valaki az első pillanattól rokonszenves számunkra. Az, hogy vonzó személyiséggé változzunk, sokszor csak odafigyelés kérdése. De mit kell tennünk, hogy elérjük ezt? Tippek, hogyan légy te is szimpatikus másoknak.

Nézz a tükörbe!

Nagyon fontos a jó kinézet. Gondolj azokra a napokra, amikor felveszed a legjobb ruhádat és még jól is érzed magad benne. Egy előnyös ruhaválasztás mindig tükrözi az egyéniséged. Figyelj arra, hogy a kevesebb néha több.

Sportolj!

Ha nem engedheted meg magadnak, hogy konditerembe járj, azzal sincs gond. Már az internet világának hála, otthon is formálhatod az alakodat. Egyrészt magabiztosabb leszel tőle, formásabb lesz a tested, másrészt pedig a közérzeteden is javíthatsz. Szakíts tíz percet naponta magadra. Tölts le egy plank challenge alkalmazást a telefonodra, így biztos nem marad el a napi mozgás, sőt még motiváltabb is leszel.

Járj!

Hogyan mozogsz? Mennyire gyors vagy lassú a lépéseid száma? A magabiztos emberek egy picit mindig gyorsabban járnak, hiszen ők mindig tartanak valahová. Az andalgó, görnyedt hátú emberek pedig csak vánszorognak, bolyonganak. Figyeld meg magad, tegyél tesztlépéseket.

Hallgass!

Gyakori hiba, ha egy találkozón vagyunk, hogy túl akarjuk magunkat beszélni, el akarjuk magunkat adni. Pedig néha egy fenntartott szemkontaktus, vagy egy kedves mosoly többet jelent a szavaknál. Érdeklődve hallgasd a másikat és mutasd, hogy tényleg érdekel, amiről beszél. Legyél türelmes és ne vágj a szavába.

Legyél magabiztos!

Ha tényleg érdeklődve és nyitottan figyelsz a beszélgetőpartnerre, már szimpatikussá válsz a szemében. Magabiztosnak lenni azt jelenti, hogy elhiszed, hogy megkapod azt, amit szeretnél. Legyen ez egy jó munkalehetőség vagy egy kiszemelt férfi. A külsőd egy adott dolog, lehetsz bármilyen, azt tudnod kell, ha teszel magadért és elfogadod magad, a környezeted is pozitívan fog reagálni. Az emberek szeretnek magabiztos, erős kisugárzású személyek társaságában lenni - ha te is ilyen vagy, biztos meg szeretnének majd ismerni. 

Ez csak pár lépés ahhoz, hogy egy boldog és kiegyensúlyozott életet élhess. Azt pedig ne feledd, ha mosolyogsz a világra, akkor rád is visszamosolyognak!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában