Mi kell a Nőnek?

Mi kell a Nőnek?

2020. augusztus 20. 22:30:00

Örök kérdés a férfiak körében, hogy mi az, ami nekünk, nőknek fontos egy párkapcsolatban. A külső tulajdonságok mellett fontosabb, hogy a férfiak milyen személyiségjegyekkel rendelkeznek.

Nem minden nő egyforma és nagyon változó, hogy ki mire vágyik. Nehéz bekategorizálni, hogy mi fontos egy nőnek. De van pár alaptulajdonság, amivel jó, ha a férfiak tisztában vannak, ha egy kicsit szeretnék megfejteni a nőket.

Magabiztosság

Mi nők szeretjük, ha egy férfi tudatában van annak, hogy mit akar az élettől, milyen a jövőképe és vannak-e céljai. Ismeri-e a képességeit, határozott és rátermett-e. Fontos, hogy megbízható legyen, mert ha hosszú távra tervezünk, akkor biztonságban szeretnénk tudni magunkat és a születendő gyermekeinket is. Érezni azt, hogy bármi történhet velünk, mindig ott vannak mellettünk.  

Őszinteség

A női megérzés egy nagyon különleges dolog, például hamar észrevesszük, hogyha hazudnak nekünk. Ezért a férfiak a veszekedéseket elkerülhetik azzal, ha inkább az igazat mondják. Az őszinteség vonatkozik arra is, hogy azt is mondják el, ha valami bántja őket, mert a női agy képes találgatni és összeesküvés-elméleteket gyártani, pedig sokszor egy őszinte beszélgetéssel elkerülhető lenne minden félreértés és vita. 

Figyelmesség

Nemcsak a kezdeti randizós időszakban, hanem a kapcsolat további szakaszában is szeretjük, ha bókolnak és udvarolnak nekünk. Örülünk a figyelmességnek és a dicséretnek, ha csinosan vagyunk felöltözve vagy éppen fodrásztól jöttünk. Imponál, ha megfogják az utcán a kezünket és reggel csókkal válnak el tőlünk. Jól eső érzéssel tölt el minket, ha ajándékokkal, virágokkal kedveskednek akkor is, ha éppen nincsen születésnapunk.

Minden nőnek más dolgok, tulajdonságok miatt lesz szerethető egy férfi. Ha mindketten ki tudjuk fejezni és éreztetni a másikkal, hogy milyen csodálatos, és azt, hogy mennyire fontos a számunkra, akkor boldog és hosszútávú kapcsolatunk lesz. Ha egy mondatban kellene összefoglalni, hogy mi is az, amire valójában vágyunk? Uraim, nagyon egyszerű a válasz, egy valódi férfira.


Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában