Inspiráló lakberendezési ötletek kicsi fürdőszobákhoz

Inspiráló lakberendezési ötletek kicsi fürdőszobákhoz

2020. június 28. 17:50:06

A kisebb alapterületű fürdőszobáknak nem feltétlenül kell zsúfoltnak és aprónak tűnniük – néhány apró, de hasznos trükk segítségével optikailag tágasabbá varázsolhatod a teret!

Ajtó
Ha tolóajtót szerelsz fel a fürdőre, sokkal több helyed marad a tárolásra – mindössze a törölközőknek kell újat helyet találnod az ajtóra felszerelhető akasztók helyett.

Zuhanykabin
Dobd a zuhanyfüggönyöket, mert egy üvegajtó segít megnyitni a teret – ha pedig igazán bátor vagy, egyáltalán ne szerelj fel ajtót a kabinra.


Tükrök
A tükrökkel teljesen megváltoztathatod a fürdőszoba hangulatát és megjelenését, mivel a fény tükrözésével nagyobb tér hatását keltik. Ha lehet, szerelj fel többet is a helyiségbe!

Fürdőkád
A szabadon álló ovális alakú fürdőkádak egy tágasabb szoba illúzióját keltik, a hozzá tartozó csöveket pedig könnyedén elrejtheted egy sarokpolc segítségével, amit virágokkal díszíthetsz. Szerezz be a kádat kád-zuhany csaptelepet a fürdőkádhoz, így máris kettő az egyben funkciót ellát majd. Ha pedig egy fürdőkád polcot is vásárolsz, akkor nem kell bezsúfolnod a helyiségbe egy külön tárolót a piperéidnek.


Bútorok
Olyan bútorokkal rendezd be a fürdőszobádat, amelyeket könnyedén, egy pillanat alatt arrébb tudsz pakolni, ha több helyre lenne szükséged.

Színek
Bár a fehér szín a legideálisabb választás arra, hogy optikai csalódást érhess el egy kisebb fürdőszobában, picit sivár lehet, ha minden ebben az árnyalatban pompázik.  Bolondítsd meg a falakat egy-egy apró, légies színű részlettel!

Forrás: Architectural Digest / Ideal Home

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában