Trendi kiegészítők, ha nyaralóvá alakítanád az otthonod

Trendi kiegészítők, ha nyaralóvá alakítanád az otthonod

2020. július 24. 23:30:00

Ha úgy döntöttél, hogy a jelenlegi bizonytalan helyzetben inkább nem utazol messzire, varázsold nyaralózónává a saját otthonod!

Erkélyek, kisebb-nagyobb udvarok hangulatát feldobhatod néhány izgalmas, színes és praktikus nyári kiegészítővel, amelyek - az újdonság erejének hála - kicsit kizökkentenek a szürke hétköznapokból. Engedd szabadjára a fantáziád, hozd ki a lehető legjobbat a lehetőségeidből! 5 opciót mutatunk, amelyekkel magasabb szintre emelheted az otthoni pihenést. 

#1 Élvezd az összecsukható napozószék kényelmét otthonod bármely pontján, ha úgy tetszik, akár a nappali közepén! Vetkőzz fürdőruhára, napozz az erkélyen, és hallgass mediterrán hangulatú dalokat vagy akár a tenger morajlását, ami szuper ASMR* kiváltó is egyben.

#2 Függőágyakat általában a szabadban látni, de gondoltál-e már arra, hogy otthonra, azaz konkrétan a lakásba is beszerezz egyet? Ha még nem próbáltad, milyen függőágyból olvasni a kedvenc könyvedet, vagy ringatózva tölteni szabad perceidet, itt az idő! (A családtagjaidnak, barátaidnak is tetszeni fog!)

#3 Idézd meg a nyaralás hangulatát színes párnákkal! A nappaliban, az erkélyre kitett székeken, az udvari hintaágyban egyaránt ott a helyük. Mivel párnáid egyébként is vannak, elég ha beszerzel néhány mintás huzatot, és máris otthonodba csempészheted a nyári kalandok izgalmát. 

#4 Abban megegyezhetünk, hogy a nyaralás hideg frissítők nélkül nem az igazi. Menő, üvegből készült és csappal ellátott limonádé-adagolókat rengeteg helyen találsz, és bármivel megtöltheted, amire éppen megszomjaztál. Természetesen egy egyszerű kancsó is megteszi, amíg van jég, és akad némi italdekoráló fűszernövény. 


#5 A szervírozás is számít, ha a nyaralás varázsát szeretnéd megteremteni. A mini koktélernyők, felfújható pohártartók, egy szép tálca, és egy különleges csésze vagy kistányér mind opcionális választás, amivel kipipálható a különlegességi faktor.  


*ASMR = Autonomous Sensory Meridian Response

Egy neurológiai jelenség, bizsergő vagy hullámzó érzet, amely többnyire a fejbőrön keletkezik

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában