Dekorációs ötletek, hogy a te kerted legyen a legszebb!

Dekorációs ötletek, hogy a te kerted legyen a legszebb!

2020. augusztus 26. 23:35:00

Kerted a saját kis oázisod, egy nyugodt hely, ahová visszavonulhatsz a világ elől. Ha ráférne egy kis "ráncfelvarrás", a lenti ötletekből ihletet meríthetsz!

A kerti törpe már nem az egyetlen lehetőség, hogy színt és izgalmat csempéssz az udvarba. A kisebb-nagyobb, virágzó vagy örökzöld bokrok, díszcserjék és futónövények jó kiindulópontot jelentenek, mert mutatósak és egyébként is, jó érzés, ha az embert szép növények veszik körül a kertjében. Ami pedig a dekorációt illeti, végtelennek tűnő ötlethalmaz áll a rendelkezésedre. Mutatjuk a kedvenceinket!

Kaspók, virágládák és dézsák minden mennyiségben

A cserépszínű műanyag virágládák helyett válassz egyedi, kőből vagy betonból készült kaspókat, cserepeket. Bármilyen színben gondolkodhatsz, mert ha nem elérhető, akkor is ott a lehetőség, hogy magad fesd le. 


Fényforrások

A napelemes, mozgásérzékelős szolár lámpák, falra szerelhető kinti fényforrások és kültéri izzósorok pillanatok alatt hangulatosabbá teszik a kerted. Formájukat és színüket tekintve hatalmas a választék. Utóbbiakat akaszthatod egy fára, feldíszítheted vele a teraszt. Drótból készült, felfüggeszthető virágtartókban is jól fognak mutatni.


Szobrok, figurák

Kedvenc mesehőseid, mitikus lények, az erdő állatai, Buddha, vagy egészen félelmetes teremtmények válhatnak udvarod új lakóivá, ha a kerti szobrocskák, dekorációs elemek beszerzése mellett döntesz.


Kreatív megoldások

Lépten-nyomon üres cserepekbe botlasz a kertben, és nem tudod, mihez kezdj velük? Engedd szabadjára a fantáziádat, készíts belőlük a képen láthatóhoz hasonló installációt! 


Árnyékot nyújtó elemek

Különböző méretű rendezvénysátrak és ernyők állnak rendelkezésedre, ha az udvarodban nincs árnyékot adó fa. A funkciójukon kívül azért fogod szeretni őket, mert remekül illeszkednek a modern kertekbe. 


Ülőalkalmatosságok

A kovácsoltvas asztalok és székek, hintaágyak és fonott hinták gondoskodnak arról hogy a legnagyobb kényelemben pihenhess. Ráadásként beszerzésükkel magasabb szintre emelheted kerted szépségét!

Most már csak egy dolgod van: légy eredeti és egyedi, alkosd meg álmaid kertjét!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában