Must-have hálószobai bútorok és kiegészítők

Must-have hálószobai bútorok és kiegészítők

2020. június 29. 23:48:30

A hálószoba nyugodt oázis kell, hogy legyen, hiszen a fárasztó hétköznapok után ott hajtod álomra a fejed. Ebben a cikkben a tökéletes harmónia megteremtéséhez ajánlunk tippeket.

Nincs hálószoba kényelmes ágy, éjjeliszekrény és gardrób nélkül, a varázslat viszont az apró részletekben rejlik. Ha új bútorokkal rendeznéd be a szobád, vagy egyszerűen úgy érzed, a tökéletességhez valami hiányzik, inspirálódj a lenti listából!

Így válaszd ki a tökéletes bútorokat

Az ágy kiválasztásakor szembesülni fogsz a bőség zavarával. Léteznek rugó nélküli platformágyak, fejtámlás változatok, fotellé vagy kanapévá alakítható ágyak, díszes canopy-ágyak, és tárolórekeszekkel ellátott verziók, csak, hogy néhányat említsünk. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy számtalan ágykerettípus és matrac közül lehet választani. Személyes preferenciád alapján a kényelem, a funkció és a szoba adottságainak figyelembevételétel hozd meg a döntést, és jusson eszedbe, hogy ez egy hosszútávú befektetés. 

Ami a ruhatárolást illeti, a klasszikus ruhásszekrényeken kívül olyan fiókos tárolókban is gondolkodhatsz, amelyek alacsonyabbak, ezáltal lehetőséged lesz arra, hogy emléktárgyakat, képkereteket, dekorációs elemeket helyezz el rajtuk. Az éjjeliszekrény kiválasztásakor vedd figyelembe, hogy a tetejének ideális esetben a matraccal egy vonalban kell lennie. 

Tedd személyesebbé!

A lehetőségek tárháza végtelen, ezért trendek ide vagy oda, nincs két egyforma szoba. A tükrök és lámpatestek funkciójuknál fogva minden hálószobában hasznosak, és ha már szó esett a világításról, nem kell ragaszkodnod a szokványos megoldásokhoz. Szerezz be például egy menő, álló/falra szerelhető, vidám neon lámpát, vagy színváltós kocka lámpát!


Díszpárnák és egyedi faldekoráció által személyesebb hatást érhetsz el, ráadásul saját stílusodat is megmutathatod. Legyen az motivációs idézet, zászló, a kedvenc magazinodból összeállított kollázs, keretbe foglalt mintás textília, vagy a szeretteidről készült fotók gyűjteménye, a légyeg, hogy ébredés után rögtön olyasmire emeld a tekinteted, ami számodra fontos, erőt ad és/vagy boldog emlékeket juttat eszedbe. Egyéniséged kifejezéseként készíthetsz álomfogót, dekorálhatod a képkereteket, 3D hatású pillangó vagy virágdíszeket vághatsz ki papírból, amelyek aztán a falra kerülhetnek.

Mi kellhet még? Meríts ihletet a lenti galériából!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában