Last minute sminkötletek Halloweenra

Last minute sminkötletek Halloweenra

2020. október 31. 16:20:00

Hiszed vagy sem, van, aki idén otthon, egymagában fog beöltözni halloween alkalmából, és nem tartja magát szánalmasnak emiatt.

Jó, az hozzátartozik a történethez, hogy virtuálisan összejön pár baráttal és családtaggal, akik szintén feldobnak egy klassz sminket vagy félelmetes karakterek bőrébe bújnak. Egyszerűen azért, mert jó móka. Ebben a sok szempontból rendhagyó évben minden lehetőséget ki kell használnunk a biztonságos szórakozásra, nemde? Jó hír, hogy nincs késő, még te is leszervezheted az ismerőseiddel. 

Ha van otthon pár fekete ruhadarabod, könnyűszerrel a boszorkány, a gonosz varázsló, a zombi vagy akár a vámpír bőrébe bújhatsz némi kreativitással. A lista persze nem teljes, a felsorolt klasszikus jelmezötletek, amelyeket a hozzájuk illő smink tesz igazán alkalomhoz illővé, csak a kezdet. Még könnyebb a dolgod, ha kedvenc filmed vagy sorozatod ihleti az általod választott karakter halloweeni verzióját; nézz szét a szekrényedben, válaszd ki a hozzájuk legjobban illő hétköznapi viseletet, és sminkeld magad félelmetesre!

A halloween jellegzetes színei a fehér, a fekete, a zöld és a piros, és bár nem kell ragaszkodnod a megszokott skálához, a felsoroltakból számos nem evilági lény arcfestése megoldható. Közéjük tartozik például Az apáca c. horror film főszereplője, Lugosi Béla Drakulája, és még sorolhatnánk. Az alábbi képekkel segítünk, hogy inspirációt gyűjthess. Nem baj, ha nem bánsz profin a sminkecsettel, hiszen a halloween nem a tökéletességről szól. A lényeg, hogy légy kreatív!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában