Humoros, modern, romantikus: Mint a homokszemek (könyvajánló)

Humoros, modern, romantikus: Mint a homokszemek (könyvajánló)

2020. november 29. 14:40:00

Videók nézegetése helyett legközelebb kapcsold ki az agyad egy jó könyvvel! Lehet, hogy tudunk segíteni...

Azt mondják, olvasni azért (is) jó, mert az ember egy időre kiszakadhat a szürke hétköznapokból, és képzelőerejének hála filmvászonra illő történeteknek lehet részese. Az elsőkönyves Mezei Petra sem foszt meg ettől az élménytől: Mint a homokszemek című könyve egyszerre szórakoztató olvasmány és kemény társadalomkritika, amit némi izgalommal fűszerezve szervíroz. Ha mindennél jobban szomjazol az igazságra, és rád férne egy kis kikapcsolódás, esélyes, hogy tetszeni fog!

Az alapsztori

Nem átlagos, hogy 26 évesen felsővezetőnek mondhatja magát valaki, főhősünk, Alex számára azonban ez már a múlt. A fiatal lányt a világ egyik legnagyobb biztosítója kérte fel a nagy felelősséggel járó feladatra, ám a megbízatás nem éppen szép véget ér; Alex gyilkossági ügybe keveredik, és a történtek a feje tetejére állítják az életét. Új munkája közben racionalitására támaszkodhat, rá kell jönnie, hogyan rabolható ki egy bank könnyűszerrel, azaz speciális eszközök, különösebb tudás, vagy erőszak nélkül. Ha első olvasásra mindez nagy kihívásnak tűnik, várd ki, mi a helyzet a magánéletével!


Kinek ajánljuk? 

A Maxim Könyvkiadó gondozásában megjelent regényt szerintünk a szókimondó olvasmányok rajongói és a krimi műfaját kedvelők egyaránt elégedettséggel forgathatják, mert elég random beleolvasni, és a könyv poénos, őszinte stílusa menthetetlenül magával ránt. Azoknak ajánljuk, akik egy szimpla romantikus történetnél többre vágynak, és nem bánják, ha olvasás közben a főhős körüli események felborzolják a kedélyeket.

Ha szeretnél többet megtudni a könyvről, ide kattintva megteheted! 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában