Bizarr anya-lánya jelenetek egy külföldi valóságshow-ból

Bizarr anya-lánya jelenetek egy külföldi valóságshow-ból

2020. szeptember 18. 22:10:00

Nem szeretnénk ítélkezni, de ezek az anya-lánya kapcsolatok közel sem átlagosak.

Nem titok, hogy a valóságshow-k nem mindig a teljes igazságot tükrözik. Gyakran keringnek pletykák például arról, hogy egyes jeleneteket a producerek álmodtak meg, vagy többször felvették őket, ami miatt lehetetlen az autentikus jelzőt használni rájuk. A lenti, Smothered c. reality inspirálta válogatás képkockái nem hazudnak: olyasmit örökítenek meg, ami nem fér bele az átlagosnak mondható anya-lánya kapcsolatba. Persze ez csak a mi véleményünk, ha te másként gondolod, kommentelj a cikk alá!

Mary & Brittani

Az 55 éves édesanya és 19 éves lánya Floridában élnek, természetesen egy fedél alatt, amivel persze semmi gond nincs. A páros rengeteg közös programot szervez, ez szintén teljesen rendben van, de mit gondolnál, ha azt mondanánk, hogy együtt járnak például beöntésre? Tudunk még bizarrabbat is: Mary és lánya, Brittani minden nap együtt zuhanyoznak, sőt, előfordult már, hogy szépészeti beavatkozásaikat is ugyanarra a napra időzítették. 

Sandra & Mariah

Sandra és Mariah mindenfélét (és még annál is többet) közösen csinálnak, amit a legjobb barátnők szoktak: együtt buliznak, együtt edzenek, mindent megbeszélnek, duplarandira mennek, és egyszerre esnek át mellnagyobbító műtéten. Habár a felsorolás néhány pontja kissé meglepő, van, amivel tetőzni tudják a dolgokat: Mariah Las Vegas-i születésnapi buliján anya és lánya mellvillantós ruhában jelentek meg, egymás jóváhagyásával. Ez benne a szokatlan.

Sunhe és Angelica

Első ránézésre nagyon aranyos páros Sunhe és Angelica, irigylésre méltó kapcsolattal. Aztán ha tovább nézed a róluk szóló videót, meglátod, hogy az édesanya élete szerelmének tekinti a lányát, és olyan férfival házasodna össze, aki pont olyan, mint ő. Sunhe nagyon vigyáz Angelicára, mert nem szeretné, hogy bárki fájdalmat okozzon neki. Éppen ezért lánya randevúira is meghívatja magát, és ha úgy hozza a helyzet, titokban követi a fiatal nőt. Például amikor az a körmeit csináltatja, amit egyébként együtt szoktak, édesanyja megjelenik a helyszínen, mert féltékeny.

A szoros, már-már baráti kapcsolatoknak természetesen nem vagyunk ellenzői, nem erről van szó. Hiszen számos olyan dolog van a fenti három anya-lánya páros életében, ami tényleg irigylésre méltó. A köztük lévő erős kötelék kivételes, és látszik, hogy nagyon szeretik egymást, de mondd, hogy nem esnek át a ló túloldalára! Mit gondolsz, túl szigorúak vagyunk, és szerinted teljesen egészséges a kapcsolatuk?

Forrás: Youtube (TLC)

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában