Mutatjuk a 2021-es esküvői trendeket

Mutatjuk a 2021-es esküvői trendeket

2020. szeptember 28. 15:00:00

Néhány napja kiderült, hogy az Őszi Esküvő Kiállítás is meghiúsul a koronavírus miatt hozott intézkedések következményeként.

Sajnos 2020 nem kegyes a szerelmüket idén ünneplő, illetve ünnepelni tervező jegyesekhez. Tavasz óta sokan kényszerültek menyegzőjük elhalasztására, vagy a tervezettnél kevesebb vendéggel szervezték meg azt. Voltak, akik inkább a jövő évre halasztották az esküvőt, mások viszont nem akartak várni, és a szabályokat betartva, kisebb létszámú vendégsereg előtt esküdtek örök hűséget egymásnak. Talán annak is a koronavírus az oka, hogy Lilly Allen énekesnő és a Stranger Things színésze, David Harbour nemrég egy las vegasi kápolnában mondta ki a boldogító igent?

Amellett, hogy sok-sok párnak meg kellett nyomnia a képzeletbeli „újratervezés” gombot, az ősz legnagyobb esküvővel kapcsolatos rendezvényét is lemondták a szervezők a járványügyi adatok, jobban mondva az egyre növekvő esetszám miatt. Pedig itt lett volna a lehetőség, hogy a jövőre házasodók még egy kört fussanak a legváltozatosabb menyasszonyi és vőlegény ruhák, valamint karikagyűrűk között, és találkozhassanak a vőfélyek, ceremóniamesterek, vendéglátósok, fotósok, dekorációs elem készítők gyöngyeivel. Ha például úgyis új meghívót kell csináltatni, az miért ne lehetne a jövő év trendjeinek megfelelő? A trendekről bővebben lejjebb!

Ez történt az első Tavaszi Esküvő Kiállításon

Ha szeretnél bepillantást nyerni az esküvő kiállítások hangulatába, segítségedre lesz ez a videó. A várakozáson felüli sikerrel zárult eseményen akkor 150 kiállító vett részt, a jövő őszi eseményre viszont dupla annyian települnek ki. A nagyszabású rendezvény iránt érdeklődők legközelebb tehát jövőre találkozhatnak az esküvőipar képviselőinek krémjével. Az őszi kiállítás dátuma már megvan, 2021-ben november 6-án és 7-én, a HUNGEXPO-n várnak majd!

2021-es trendek

A koronavírus miatt bevezetett intézkedések ki tudja, meddig maradnak érvényben, ezért jó, ha arra készülsz, hogy 2021-ben is nagy hangsúly kerül az óvatosságra. Az internet népe szerint annak érdekében, hogy az esküvőd ne kerüljön veszélybe, kicsiben gondolkodj, és tartsd észben, hogy egy meghitt, szűk körű szertartás is lehet mesés. Ami az ételeket és italokat illeti, az esküvői étlapon helyi finomságokból készült fogások kerüljenek terítékre. Ezzel egy adott város vagy régió vállalkozóit is segíted.

Ha kevesebb a vendég, több forrást szabadíthattok fel a szórakoztatás számára! Ashleigh Li, egy neves londoni rendezvényszervező iroda munkatársa szerint jövőre a tarot kártya jósok és a stand-up műfajának népszerű nagykövetei után kapkodhatunk, ha tényleg érdekel, hogy a vendégeink jól érezzék magukat. Természetesen zenei fellépőkre is szükség lesz; először a megyei lehetőségek között nézelődj, hogy a zenészeknek ne kelljen nagy utat megtenniük. Elvégre így csökkenthető az ökológiai lábnyom. A jövő évben domináló esküvői színekről Li szintén megosztotta előrejelzéseit: úgy gondolja, a lila, a pasztell rózsaszín, a sárga és a barackszín lesznek uralkodóak.


Az utóbbi években rendkívül népszerűvé vált a fenntarthatóságra való törekvés, ami 2021-ben minden eddiginél nagyobb mértéket ölt. Az asztalokra egyre több helyen kerülnek vegán ételek, és a pár – vendégei bevonásával - faültetéssel ünnepli egybekelését. A dekorációból (a hatalmas virágos kompozíciókat is beleértve) vissza fog tükröződni a természetesség igénye, a menyasszonyok azonban Hollywood-i sztárokat megszégyenítő, látványos kiegészítőkben fognak oltár elé állni. Jó hír, hogy ha szeretnéd, választhatod ezek környezetbarát módon előállított vagy újrahasznosított anyagból készült alternatíváit!

A menyasszonyi ruhák anyagát tekintve klasszikus és fényűző duchesse szatén lesz az év slágere, fazonilag pedig a karcsú derekat kiemelő fűzős felsőrészek és tekintélyes méretű szoknyák viszik majd a prímet. A meghívót festett borítékba csúsztathatjuk, és az esküvő alkalmából készíttetett, egyedi logós matricával vagy nyomdával (esetleg olvasztott viaszba nyomva) zárhatjuk le. Hogy mit írat bele a pár, az csak rajtuk múlik, de a szövegezés terén nagy szabadságot kapnak: a szeretteikhez szóló kedves üzenet soronként több betűtípusból, a modern és a klasszikus stílusok szabad variálásával állhat össze.

Forrás: www.hitched.co.uk/wedding-planning & perfectvenue.es

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában