Állatmintás táskák

Állatmintás táskák

2020. június 23. 22:00:00

Az állatmintás táskákból idén sincs hiány. Válaszd ki, melyik illik hozzád és a stílusodhoz a legjobban!

Az állatminta már régóta megtalálható a gardróbokban, legyen szó a különböző ruhadarabokról, cipőkről vagy egyéb kiegészítőkről. Ebben a cikkben most a táskákon lesz a hangsúly. Ha már van kedvenc mintád, akkor nézd meg, milyen összeállításokkal érdemes hordani.

Leopárd / ocelot

Ezzel a mintával lehet a legjobban kombinálni a kicsit extrémebb és vagányabb, tehát az úgynevezett "lázadó" stílusú ruhákat. Ide tartoznak a hétköznapi viseletben a bőrdzseki, a szakadt nadrág, a szegecselt és a terepszínű darabok. Illetve a feltűnőbb ékszerek is nagyon illenek a leopárd mintához.


Tigris

Nagyon jól mutat az elegáns szettekkel és a szafari ruhákkal is egyaránt. Az elegáns összeállításoknál figyeljünk arra, hogy az adott ruha inkább letisztult, egyszerűbb, akár egyszínű legyen. A tigris csíkos táskák nem mutatnak jól a nagyon hangsúlyos és túl mintás darabokkal, hiszen ez a minta önmagában is feltűnő.


Zebra

Az előzőhöz hasonlóan inkább egyszerűbb darabokkal kombináljuk. Mivel ez a minta fekete-fehér, ezért figyeljünk rá, hogy valahogy vigyünk egy kis színt a szettünkbe. Ezt egy fehér ruha esetében egy színes cipővel nagyon egyszerű kivitelezni. A zebra mintás táskák nagyon jól passzolnak a fehér póló és farmer kombinációjához.


Kígyó

A kígyóbőr mintánál már rengeteg variáció közül válogathatunk, hiszen többféle színben is elérhető. A színes táskákat fehér, fekete, bézs vagy szürke színnel érdemes hordani. Viszont ha élénk színű ruhát választunk, akkor jobb szürke vagy világosbarna kígyóbőr mintás táskát választani hozzá.

A galériában további designer táskák várnak - csodás állatmintákkal.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában