Homokóra alkat: így emeld ki nőies vonalaidat!

Homokóra alkat: így emeld ki nőies vonalaidat!

2020. július 29. 09:30:00

Akár vékony, akár telt homokóra alkatod van, klasszikus nőies vonalaidat nem szabad takargatnod. Mutatjuk, hogyan hangsúlyozd a legjobban.

A legnőiesebbnek tartott testformával folytatjuk sorozatunkat, mégpedig a homokóra alkattal. Ha vállaid és csípőd azonos azonos szélességűek, közöttük pedig szépen ívelt derekad van, akkor nagy valószínűséggel homokóra alkattal áldott meg az ég. Akár vékony, akár telt formákkal rendelkezel, nőies vonalaiddal nagy sikert fogsz aratni szinte bármilyen ruhában.

A legfontosabb, hogy ne takargasd, amid van! Öltözködésedben a klasszikus nőies alakod hangsúlyozása az aranyszabály. A testvonalat követő szabás, puha, testhezálló anyagok segítenek ebben a legjobban.

Nadrágok csodálatos homokóra alkatra

Neked áll a legjobban a mom jeans, és a répafazon, de hordj bátran skinny és egyenesszárú nadrágot is, mint Jennifer Lawrence vagy Jessica Alba. Derékvonalad kiemelésében Neked is segít a magas derék. Blézerekből érdemes rövidebb állásút választanod, hogy semmi ne takarja derekad ívét.

Forrás: Pinterest


Szoknyák, ruhák a homokóra alak kiemelésére

Minden, ami derékhangsúlyos: magas derekú szoknyák, ceruza szoknya, testhez simuló dresszek, derékban kötött, vagy átlapolós ruhák. Bármelyiket is választod, igazi díva leszel bennük. 

Forrás: Pinterest

A tökéletes fürdőruha homokóra alkatúaknak

Akár karcsú, akár telt homokóra alakod van, bármilyen fürdőruha jól fog mutatni rajtad. Érdemes a melleket emelő bikinit választani, hogy ezzel is fokozd nőies vonalaidat. Inspirálódj olyan híres homokóra képviselőktől, mint Kim Kardashian.

Forrás: Pinterest


Kiegészítők homokóra testalkatúaknak

Nőies vonalaidhoz klasszikus kézitáska dukál, ráadásul ez nem takarja el az alakodat. Övekből inkább vékony, testet követő és kevésbé hangsúlyos verziót keress. Nyakláncból rövid és hosszú is jól fog állni, de inkább finomabb ékszereket válassz. És a nőiség klasszikus szimbóluma, a magassarkú szinte kötelező darab egy homokóra alkatú nőnek. 

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában