Horoszkóp

Vízöntő - Horoszkóp

I. 20. - II. 19.

Heti Vízöntő horoszkóp

Túlságosan kiszámíthatatlan leszel a partnered számára. Angyal vagy, amikor minden jól megy, de ördöggé válsz, amint bármi fenyegeti a kapcsolatod!

Hétvége

Hihetetlenül nehéz lesz a hétvégéd. Nagyon érzékeny vagy, elfelejtetted a kompromisszumot. Még valami olyan egyszerű dolog eldöntése is, mint az, hogy mit egyél, hatalmas vitát válthat ki.

Tanács

Kerülj újra kapcsolatba önmagaddal. Emlékezz arra, ki vagy valójában. Légy őszinte magadhoz. Régen sokkal gondoskodóbb és megértőbb voltál a másik feleddel szemben. Mi történt veled?!

Július Havi Vízöntő horoszkóp

Nagyon fontos, hogy az otthoni problémákat ne vidd be a munkahelyedre, illetve a munkahelyi gondokkal ne terheld a családodat. Amennyiben titkos szerelmi viszonyt folytatsz, és nem szeretnél lebukni, most nagyon oda kell figyelni, mert a társad megsejthet valamit, és akár ellenőrizhet is. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, légy sokkal óvatosabb.

Éves Vízöntő horoszkóp

A Vízöntő komoly döntéseket hoz idén. Biztos lehet benne, hogy nem fog unatkozni 2020-ban, ugyanis nagyon sok új élménnyel fog gazdagodni. Környezetében változtatásokat, javításokat eszközöl majd. A szerelmi élete eléggé bonyolult lesz ebben az évben, ezért különösen türelmesnek kell lennie és figyelembe kell vennie a másik felet is, nem bosszankodhat mindig mindenért. Határozottsága átsegíti a rosszabb időszakokon és komoly döntéseket, elhatározásokat hoz kapcsolatairól. Munkájára is ez lesz a jellemző: határozott és nagyon sok energiát fektet abba, amin épp dolgozik. Szerencsére jó egészségnek örvend, így ezért nem kell aggódnia.