Horoszkóp

Oroszlán - Horoszkóp

VII. 23. - VIII. 22.

Heti Oroszlán horoszkóp

A párod és családod közel sem olyan támogatóak vagy megértőek, mint általában. Olyan érzés, mintha mindenki ugyanazt a szelet tortát akarná ... Természetesen a legnagyobbat! 

Hétvége

Pihentető hétvége vár rád, ami az érzelmi életedet illeti. A párod már nem kiszámíthatatlan! Képesnek kell lenned arra, hogy a kapcsolatod a helyes útra állítsd.

Tanács

Vigyázz, ne veszítsd el minden kedvességed, amikor valaki nem ért veled egyet. A nézeteltérések az élet részei.

Április Havi Oroszlán horoszkóp

A hivatás és otthon között feszül a húr. Talán egy új felkérés az, ami sokat elvesz a szeretteiddel együtt tölthető idődből. Élvezed, ha magasabb pozícióba kerülsz, és azt hiszed, te mindenre képes vagy. Keresd meg az egyensúlyt a szakmai dicsőség és a családi tűzhely melege között. Okos, megfontolt döntéseidet látva fordulhat a kocka, és akár még rokoni tanácsokra is számíthatsz.

Éves Oroszlán horoszkóp

Személyiségfejlődést tartogat 2020 az Oroszlánnak. Sok kreatív energiája van, amit az álmai megvalósítására fordít idén. Sikerülni fog, hiszen nagyon kitartó, aki ebben a jegyben született. Mi sem mutatja jobban, mint a párkapcsolat, ahol mostanság van egy kisebb probléma, amire még nem talált megoldást. Ez nem marad így, meg fogja tenni a megfelelő lépéseket, és megoldódik a probléma. A munkára nagyon koncentrál és ez kifizetődő, mert a munkahelyén stabilitása megkérdőjelezhetetlen. Figyel pénzügyeire és próbál félretenni minden hónapban. Ez továbbra is fontos, mert az álmaihoz így még közelebb juthat. Jobban kell figyelnie arra, hogy rendesen kipihenje magát. Nagyon fontos a minőségi pihenés és az alvás, a sok munka mellett elengedhetetlen.