Horoszkóp

Ikrek - Horoszkóp

V. 21. - VI. 21.

Heti Ikrek horoszkóp

A Jupiter kiemeli bájos természeted ezen a héten. Jelenléte segít közelebb kerülni az új befolyásos kapcsolatokhoz a szakmai fronton, és a potenciális szerelemhez, ha egyedülálló vagy. Ha van párkapcsolatod, a szerelmed egyenesen imád!

Hétvége

Valószínűleg azért, mert a karácsony közeleg, a hétvégén a szokásosnál sokkal több pénzt fogsz költeni. Ezt megteheted, szerencsére! Nagyon szórakoztató lesz járni a bevásárlóközpontot gyermekeiddel és pároddal.

Tanács

Szereted jól érezni magad és boldoggá tenni szeretteidet, de mindig nagyon figyelj a banki egyenlegedre. Győződj meg róla, hogy  az új munkád megfelel neked!

Április Havi Ikrek horoszkóp

Párkapcsolatban és minden egyéb, érzelmileg vezérelt helyzetben nem bírsz magaddal. Túl sokat követelsz, és szinte állandóan kritizálsz. Az Ikrek jegyében születettek erős kommunikációs készséggel rendelkeznek. Szerencsésebb lenne, ha ennek a tulajdonságnak inkább a pozitív oldalát csillogtatnád meg. Otthonodban szükség lehet némi beruházásra, erre készülj.

Éves Ikrek horoszkóp

2020 az Ikrek számára az új kezdetet jelenti. Ha túl egyhangúnak érzi életét és a mindennapjait, akkor itt az idő az új dolgok kipróbálására. Tegyen olyan dolgokat amiket szeret és ezekben ne kössön kompromisszumokat senkivel. Emellett próbáljon valami rutint bevezetni az életébe, ez lesz majd az új kezdet az Ikrek jegy szülöttei számára. Egy új rendszer és új dolgok felfedezése.  A szerelmi élete intenzívebbé válik ebben az évben, mint az előzőben. A csendes egyedüllétre és az egyedüli munkavégzésre azonban szüksége van. Így még extra pénzhez is juthat, amit egy izgalmas programra fordíthat majd később. Szem előtt kell tartania azt, hogy ne legyen stresszes és maradjon magabiztos, így az egészsége is rendben lesz.