Horoszkóp

Nyilas - Horoszkóp

XI. 22. - XII. 21.

Heti Nyilas horoszkóp

Itt az ideje, hogy szerencsét próbálj, különösen a szakmai és az érzelmi téren. Valóban hiszel a szerencsés csillagodban a héten. Bízz megérzéseidben, ez nem hagyhat cserben.

Hétvége

Igazán élvezni fogod, ha ezen a hétvégén segítesz gyermekeidnek házi feladataikban. Szereted új ismeretekre tanítani a gyerekeidet! A Nap / Merkúr együttállás segít átadni tudásod a következő generációnak!

Tanács

A szerencsés csillagodba vetett hit még soha nem ártott senkinek ... Arra ne számíts, hogy megnyered a lottót anélkül, hogy előbb jegyet vásárolnál. Rajtad múlik, hogy életre keltsd saját projektjeidet!

Május Havi Nyilas horoszkóp

Ne érjen meglepetésként, ha a munkahelyeden alakul ki flörtszituáció, esetleg még annál is több. Tartós kapcsolatok esetében azonban előfordulhatnak parázsviták. Az ok leginkább a pénz. Nehezen viseled, ha nem nálad van a kassza kulcsa. A nézeteltérések elsimítására keress indokot az ünneplésre. Készíts finom ebédet vagy vacsorát a nagy napra, és máris szent a béke.

Éves Nyilas horoszkóp

Kapcsolatok szakértője lesz a Nyilas 2020-ban? Az biztos, hogy nagyon hatékony problémamegoldó és elég magabiztos is. Azért ő sem tökéletes, de ezt tudja is magáról, oda kell figyelnie, hogy ezek mellett türelmes legyen az emberekkel. Talán egy új dolog van kialakulóban vagy egy régen várt esemény, mert a komoly érzelmek egész évben végig kísérik majd a Nyilast. A kapcsolatában keresi a változást és a meglepetéseket. Eközben a munkában nagy kihívások várnak rá, amihez elkel majd a segítség. Valaki felajánlja segítségét, ezt szerencsére barátsággal és türelemmel fogadja. Az egészsége kedvező ebben az évben, nincsenek komoly problémák kilátásban ezen a területen.