Horoszkóp

Rák - Horoszkóp

VI. 22. - VII. 22.

Heti Rák horoszkóp

Hihetetlenül elfoglalt leszel szerdáig. Időd nagy részét azzal töltöd, hogy emberekkel találkozol, telefonhívásokra vagy e-mailekre válaszolsz. Nem fogsz unatkozni, ellentétben a hét második felével.

Hétvége

Világos elképzelésed van arról, hogy kit szeretsz és kit utálsz a hétvégén. Nem áll szándékodban megpróbálni uralkodni érzéseiden, az biztos! Nem érdekel, ha viselkedésed megosztó a baráti társaságban...

Tanács

Óvakodj a rossz hatásoktól. Ne hagyd, hogy a manipulatív személyek kihasználjanak, mert megpróbálnak a legjobb barátaid ellen fordítani! Tartsd kézben a saját gondolataid és véleményed. 

Július Havi Rák horoszkóp

Ennek a hónapnak te lehetsz az egyik nyertese. Őszintén, egyszerűen közeledsz mások felé. Ennek a stílusnak különösen akkor veszed hasznát, ha van valaki az életedben, aki nagyon fontos, de eddig nem nagyon merted ezt a tudtára adni. Mindig az egyenes a legrövidebb út, és ez most is bejön majd. Külső megítélésed egyre jobb. Most olyanok is elismernek, akiknek eddig fenntartásai voltak.

Éves Rák horoszkóp

Többet tudnak meg magukról a Rákok idén? Úgy tűnik, 2020 számukra az önismeret éve. Sokszor jönnek akadályok az életben, amikor nem kellene. Ahhoz, hogy ezeket könnyebben vegye, a Ráknak le kell tisztáznia gondolatait, ne engedje be a stresszt életébe. Így az akadályok legyőzése mellett a harmóniát is meg fogja találni a kapcsolataiban, legyen az szerelmi vagy baráti. A párkapcsolatában nem lesz hiány a romantikus hangulatból, pillanatokból. Talán egy új szerelem hozza majd meg ezeket. A munka terén lesz egy konfliktus, de ez hamar megoldódik majd. A hobbijából plusz pénzt tud keresni és ebből jelentős megtakarítást tehet félre. Ezek eddig elég jó kilátások, de ahhoz, hogy egészsége is rendben legyen, egy kis életmódváltásra lenne szükség.