Horoszkóp

Kos - Horoszkóp

III. 21. - IV. 19.

Heti Kos horoszkóp

Kommunikációs készségeid, különösen az írásosak, csodálatos lendületet kapnak. Akár azt is eldöntheted, hogy visszamész az iskolába! Ha ilyen tudatos vagy, előreléphetsz a karrier és a pénzügyek terén.

Hétvége

Idén a tökéletes helyet keresed a karácsony és a szilveszter eltöltésére. Nagyon szeretnéd különlegessé tenni az ünnepi szezont a kis családod számára. A Mars segít abban, hogy álmaid szállásának eredeti ára lecsökkenjen.

Tanács

Az élet elég egyértelmű: minél keményebben dolgozol, annál sikeresebb leszel. Ne félj ezen a héten hihetetlenül magasra tenni a mércét magadnak. Told tovább a határaid!

Július Havi Kos horoszkóp

Megsokszorozódnak a feladataid. Aki Kosnak született, minél több kihívással találja szembe magát, annál élénkebbé válik. Rád is ez lesz jellemző. Esetenként elveted a sulykot, és mértéket nem ismerve veted bele magad a munkába. Igazi versenyzőként csak a cél lebeg a szemed előtt. Ismerősökkel, munkatársakkal őrizd meg a jó viszonyt. Vedd figyelembe mások igényeit is.

Éves Kos horoszkóp

Jó hír, a Kos igazán szerencsés lesz 2020-ban a csillagok állása szerint. Sok kreativitás és szórakozás vár rá ebben az évben, és végre igazán kifejezheti önmagát. Pozitív önértékelésre tehet szert, de ennek eléréséhez sokkal több fegyelemre és rendre van szüksége. Bonyolult és eléggé homályos szerelmi ügyei lehetnek év közben, amik változást hoznak majd számára. Rengeteg tanulságot szűrhet le ezekből a kapcsolati változásokból. Ami talán a legszokatlanabb idén ettől a csillagjegytől az, hogy kevésbé fektet nagy hangsúlyt a karrierjére. Hogy ezen változtatni tudjon, együtt kell működnie másokkal is, esetleg a többi munkatársával. Ezt az évet a Kos felhőtlenül élvezheti egészsége szempontjából, ugyanis nem várható erre panasz.