Horoszkóp

Mérleg - Horoszkóp

IX. 23. - X. 22.

Heti Mérleg horoszkóp

Pénzügyeid megfelelő irányba történő elmozdítása megpróbáltatásnak tűnik a héten. Pánikolsz, hogy többet fizettél egy olyan szolgáltatásért, amiről semmit sem tudsz ...

Hétvége

Nincs éppen vidám kedved ezen a hétvégén. Túl unalmasnak és kiszámíthatónak találod az életed manapság ... A hétvége nagy részét azzal töltöd, hogy megpróbáld feldobni a napi rutint.

Tanács

Könnyen beláthatod, mennyire szomorú vagy, ha megnézed a ruháidat. Mindig sötét színekbe öltözöl! Élénkítsd a ruhatárát ezen a héten. Próbálj ki meleg színeket, például pirosat, de a pasztell árnyalatok is megfelelnek. Minden áron kerüld a szürkét!

Április Havi Mérleg horoszkóp

A pénz kerül a középpontba. Lehet szó meggondolatlan költekezésről, esetleg arról, hogy ellopnak tőled valamennyit. Mindenképpen érdemes költségvetést készítened a hónap elején, és a váratlan kiadásokra félretenni legalább egy kisebb összeget. Családi események is várhatóak. Igyekszel mindenhol és mindenkinek eleget tenni. Ez ugyan fárasztó, de a kedvező fogadtatás és a sok szeretet mindenért kárpótol.

Éves Mérleg horoszkóp

A Mérleg könnyű év elé néz 2020-ban. Kevesebb felelősség hárul rá idén, mint az eddigi években. Így több időt tud olyan dolgokra fordítani, amiket szeret és szívesen csinál. A hobbik mellett a kapcsolatokra is nagy hangsúlyt fektet, legyen az szerelmi vagy baráti kapcsolat. Párjával sokat beszélget, ezért nagyon kevés rá az esély, hogy nagy vita vagy nézeteltérés alakul ki köztük. A munkahelyi akadályokat is igazán könnyedén veszi, még egy új projektbe is belevág, amit magáénak érez, így munkakedve igencsak nagy és keményen dolgozik rajta. Ennek aztán meg is lesz az eredménye, valami régóta várt dolgot kap majd érte. A munka és a párkapcsolat mellett magára is több időt kell szánnia és megteremteni a testi-lelki egyensúlyt.