Horoszkóp

Bika - Horoszkóp

IV. 20. - V. 20.

Heti Bika horoszkóp

Október 19-25.

Az egész heted sikere, hangulata, kimenetele egy kedd hajnali (Merkúr-Uránusz) bolygó szembenálláson múlik. Ha képes vagy 10-ig számolni, és nem reagálsz rögtön, akkor kitűnő esélyeid vannak arra, hogy ne legyen perpatvar. Kisujjból kirázod ezt az egészet. Holott nem az a cél, hogy te győzzél, hanem az, hogy megmaradjon a jókedv és a harmónia. Erre mesések a kilátások szerdán, csütörtökön, pénteken és szombaton. 

Szerelem ***

Pénzügyek ***

Szerencse **

Október Havi Bika horoszkóp

Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon. Ezt még akkor is meg kellene tenned, ha a jelenlegi helyeden biztonságban érzed magad, mert a háttérben már olyan folyamatok indulhatnak el, amelyek hatással lehetnek a te kenyérkeresetedre is. A párkapcsolatokban minden azon múlik, hogy te mit és hogyan akarsz. A társadnak nem esik nehezére hozzád igazodni.

Éves Bika horoszkóp

A Bika számára igazán csodálatos lesz ez az év. Elkezdi majd értékelni a körülötte lévő dolgok szépségét, ami pozitivitást hoz életébe. Új távlatok nyílnak meg előtte és ezek új tettekre sarkallják, valamint új célokat is kitűz maga elé. Ahhoz, hogy megvalósítsa ezeket, nagyon kemény munkára lesz szüksége. Ezt a munkát segíti stabil szerelmi élete, amiben odafigyel az apró, izgalmas dolgokra. Az időbeosztására nagyon kell ügyelnie, hogy sikerüljön mindent véghez vinnie, amit eltervezett. Alaposan át kell gondolnia a dolgokat, mert amiket eddig tett, azok nem voltak a legjobb döntések. Szerencsére a sok energia, amire 2020-ban szert tesz, segíteni fognak ezek helyrehozásában. Tehát mérlegelje a döntéseit és legyen figyelmes.