Horoszkóp

Bika - Horoszkóp

IV. 20. - V. 20.

Heti Bika horoszkóp

Az ellenőrzésed alatt álló helyzetek negatívan befolyásolhatják kapcsolatodat. Megfontolatlan barátok, tolakodó szülők.. Folyamatosan úgy fogod érezni, hogy az egész világ ellened áll ezen a héten!

Hétvége

Ha saját vállalkozásod van, akkor nehéz hétvége vár pénzügyi téren. Nem hagyhatod abba a kérdést, hogy hová tűnt minden bevételed.

Tanács

Még annyi célt kell elérned! Itt az ideje, hogy ezen a héten a saját személyes fejlődésed helyezze előtérbe.

Július Havi Bika horoszkóp

Bánj óvatosan a párkapcsolatoddal. Változó hangulatod, következetlenséged felboríthatja az egyensúlyt. Próbáld vita nélkül megoldani a közös dolgokat. A pénzügyek területén legyél megfontolt, megnövekedhetnek a költségeid. Egy külső személy nyomására olyan dologra adsz ki pénzt, ami sokba kerül, és egyáltalán nincs rá szükséged.

Éves Bika horoszkóp

A Bika számára igazán csodálatos lesz ez az év. Elkezdi majd értékelni a körülötte lévő dolgok szépségét, ami pozitivitást hoz életébe. Új távlatok nyílnak meg előtte és ezek új tettekre sarkallják, valamint új célokat is kitűz maga elé. Ahhoz, hogy megvalósítsa ezeket, nagyon kemény munkára lesz szüksége. Ezt a munkát segíti stabil szerelmi élete, amiben odafigyel az apró, izgalmas dolgokra. Az időbeosztására nagyon kell ügyelnie, hogy sikerüljön mindent véghez vinnie, amit eltervezett. Alaposan át kell gondolnia a dolgokat, mert amiket eddig tett, azok nem voltak a legjobb döntések. Szerencsére a sok energia, amire 2020-ban szert tesz, segíteni fognak ezek helyrehozásában. Tehát mérlegelje a döntéseit és legyen figyelmes.