Horoszkóp

Szűz - Horoszkóp

VIII. 23. - IX. 22.

Heti Szűz horoszkóp

A héten lendületet kapnak pénzügyeid. Az élet sokkal pihentetőbb, ha nem kell állandóan aggódni a pénzhiány miatt, nem? Ha szingli vagy, nagyon küzdesz a szerelem megtalálásáért! Állandó társasági életet élsz, és számtalan órát töltesz el társkereső alkalmazásokkal, de a Nagy Ő nincs sehol. 

Tanács: Kövesd megérzéseidet és bízz az ösztöneidben. Tedd fel magadnak a megfelelő kérdéseket, és győződj meg róla, hogy tanultál-e korábbi hibáidból. Ne hozz visszavonhatatlan döntést a pillanat hevében!

November Havi Szűz horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Merkúr jelenleg a Skorpió jegyében halad. Számodra ez sok lehetőséget tartogat, különösen akkor, ha feltett szándékod távolabbi, valószínűleg még soha nem látott rokonok felkutatása. Pontos, precíz gondolkodásoddal terveket dolgozol ki. Aprólékos kutatással töltöd az idődet. Egyéb esetben pedig egy kedves, szimpatikus személy bukkanhat fel az életedben, akivel sok közös vonásotok van.

Éves Szűz horoszkóp

A Szűz éve hasonló lesz, mint a tavalyi. Az év első felében stagnál a Szűz, kis erőfeszítés kell a javuláshoz. A rutinok és a szokások megváltoztatása kisebb problémát okozhat, de ettől lesz jobb ez az év. Jól megy a szerelmi élete, mindent megtalált társában, amire vágyik és amitől működik a kapcsolatuk. Ezen nem kell változtatni, csak egy kis figyelmesség szükséges, hogy ne váljon unalmassá a párkapcsolat. Munka terén viszont sok változás várható, munkahely vagy pozíció váltás. Az új területen is bele kell adni mindent, az adottságok és a képességek kihasználására most jött el a legmegfelelőbb idő. Nyáron lesz a legjobb formában, ha most odafigyel az egészséges étkezésre.