Horoszkóp

Szűz - Horoszkóp

VIII. 23. - IX. 22.

Heti Szűz horoszkóp

Ha az egészségügyi szektorban dolgozol, akkor a csillagok a te oldaladon lesznek ezen a héten. Sokkal mágnesesebb leszel a megszokottnál. A kezed szó szerint csodákat fog tenni!

Hétvége

Ez a tökéletes alkalom arra, hogy érzelmileg magasabbra tedd a lécet magadnak. Keresd meg a módjait, hogy ezen a hétvégén a következő szintre lépjen kapcsolatod. A csillagok segítenek abban, hogy okos kompromisszumokat köss a partnereddel.

Tanács

Ha valakit érdekel egy új szakmai partnerség létrehozása veled, ne hagyd figyelmen kívül! Szánj időt arra, hogy nagyon alaposan tanulmányozd ajánlatukat. Ne engedd, hogy egy ilyen fantasztikus lehetőség kicsússzon a kezeid közül ...

Május Havi Szűz horoszkóp

Uralkodó bolygód, a Merkúr jelenleg a Skorpió jegyében halad. Számodra ez sok lehetőséget tartogat, különösen akkor, ha feltett szándékod távolabbi, valószínűleg még soha nem látott rokonok felkutatása. Pontos, precíz gondolkodásoddal terveket dolgozol ki. Aprólékos kutatással töltöd az idődet. Egyéb esetben pedig egy kedves, szimpatikus személy bukkanhat fel az életedben, akivel sok közös vonásotok van.

Éves Szűz horoszkóp

A Szűz éve hasonló lesz, mint a tavalyi. Az év első felében stagnál a Szűz, kis erőfeszítés kell a javuláshoz. A rutinok és a szokások megváltoztatása kisebb problémát okozhat, de ettől lesz jobb ez az év. Jól megy a szerelmi élete, mindent megtalált társában, amire vágyik és amitől működik a kapcsolatuk. Ezen nem kell változtatni, csak egy kis figyelmesség szükséges, hogy ne váljon unalmassá a párkapcsolat. Munka terén viszont sok változás várható, munkahely vagy pozíció váltás. Az új területen is bele kell adni mindent, az adottságok és a képességek kihasználására most jött el a legmegfelelőbb idő. Nyáron lesz a legjobb formában, ha most odafigyel az egészséges étkezésre.