3+1 őrült hajszínezési ötlet a Youtube-ról

3+1 őrült hajszínezési ötlet a Youtube-ról

2020. szeptember 17. 07:00:00

A Youtube tartalomgyártói kikísérleteztek néhány meglehetősen érdekes technikát, hogy neked ne kelljen.

Ami a hajszínezési alternatívákat illeti, nagy gondunk nem lehet, amíg létezik internet. A legnagyobb videómegosztón például számtalan tipp és trükk fellelhető, a kérdés inkább csak az, melyiknek a kipróbálását mered bevállalni. A DIY hajformázás és színezés iránt érdeklődőknek most 3+1 fura, de működő ötletet mutatunk.

#1 Italporos hajszínezés

Egy India Eve Hartley nevű lány videójában megmutatja, hogyan lehet pár zacskó forró vízben felfőzött Kool-Aid (nálunk valószínűleg a Bolero láthatná el a szerepét) italporból hajszínezőt készíteni. Az ötlet működik, bár nem mentes a bonyodalmaktól. A legnagyobb félelmünk a forróvizes áztatás; megégetheted a fejbőrödet, ha nem vigyázol. Az italporos hajfestésre más lehetőségek is léteznek: összekeverheted például hajbalzsammal, így a felvitel kevésbé rizikós.

#2 Házi hajegyenesítő krém

Ebben a videóban egy serpenyőnyi rizst forral fel a Youtuber, és körülbelül 10 perc és egy kis kevergetés után 4 evőkanálnyit az aprítóba mér. Amikor a rizs krémes állagúvá válik a gépben, leállítja, hozzáad két kanál olivaolajat és 2 e-vitamin (lágy) kapszulát. Voilá! A készterméket a hajtövektől a hajvégekig ecsettel kell felkenni, majd fóliával lefedni. A hatóidő 30 perc, ezt követően samponos lemosás ajánlott.

#3 Hajvilágosítás fogkrémmel

A Tik-tokon ütötte fel újra a fejét a híres fogkrémes trükk, ami azt ígéri, két perc felvitel és alufóliába csomagolás után világosabbnak fog látszani a haj. A videóban egy másik érdekes ötletet is kipróbál a vlogger lány: alapozót ken a hajára, ami több árnyalattal világosabb színt kölcsönöz. Ez természetesen nem tartós megoldás, viszont egy-egy fotón jól mutathat, ha melírcsíkot szeretnél imitálni.

 +1: Hajszínezés papírral

Melegvíz, só, krepp papír: mindössze ennyire van szükség a DIY hajszínezéshez. A papírt áztasd sós vízbe körülbelül 20 percig, és néha kevergesd meg kanállal (ha az ujjaddal kevernéd, megfogná a festék a bőröd). Vedd ki a papírt, és a kiválasztott hajtincset 15-20 percre lógasd a színes vízbe. Attól függően, hogy milyen gyakran mosol hajat, körülbelül 5-6 napig élvezheted az eredményt. Figyelem: ez a hack csak világos hajon működik!

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában