5 applikáció, ha alvászavarral küzdesz

5 applikáció, ha alvászavarral küzdesz

2020. szeptember 01. 18:45:00

Nem jön álom a szemedre? A modern technológia már ebben is segítségedre lehet! Megmutatjuk, szerintünk melyik applikációkkal érdemes kísérletezni.

Sleep Cycle (iOS, Android)

Az ingyenes Sleep Cycle nevű app segít, hogy jobban megismerd alvási szokásaidat. Számíthatsz rá a szundiidő optimalizálásában, és beállíthatod, hogy felébresszen, amikor a legkevésbé mélyen alszol. Így garantálja, hogy kipihenten ébredj. 

10% Happier (iOS, Android)

Sajnos csak a kipróbálása ingyenes ennek az applikációnak, az első alkalom után havi 15 dollárba, azaz kb. 4500 forintba kerül a használata. Ha gondod van az alvással, érdemes kipróbálnod, mert 3-45 perces meditációs tartalmakkal segít ellazulni, így megkönnyíti az elalvást és kiegyensúlyozottabbá tesz. Az appon keresztül egy coach-csal is felveheted a kapcsolatot.

Noisli (iOS, Android)

Válaszd a fehér zajt, a szél és a vihar hangjait, vagy egy kávézó tompa háttérzaját elalváshoz! Állíts össze lejátszási listát a kedvenceidből, és akár egész éjszaka mehet a háttérben. (Tipp: ebben az esetben csatlakoztasd a telefonod töltőhöz, mert lemerítheti az akkumulátort.) 2 dollár a használat ára, hacsak nem a weben használod, mert akkor ingyenes!

Calm (iOS, Android)

Szeretnél Matthew McConaughey bársonyosan megnyugtató hangjára elaludni? A Calmnak hála megteheted: a gyerekeknek és felnőtteknek szánt történetek közül ugyanis van, amit a színész előadásában rögzítettek. Neked való, ha érdekel az alvássegítő meditáció, a stresszoldó tartalmak és az ASMR. Nagyon egyszerű az applikáció használata, és 7 napig ingyenesen elérhető. Az éves díja körülbelül 20.000.- forint.

Slumber (iOS, Android)

Minden héten új történetek kerülnek a Slumber adatbázisába, amely a meditációs hanganyagokat hatrészes történetekkel kombinálja. A háttérben szólhat tengerhullámzás, a pezsgő jacuzzi hangjai, vagy az esőcseppek kopogása; állítsd be az aktuális hangulatodnak megfelelőt! Több mint 10 epizódot ingyen próbálhatsz ki, az egész éves használatért viszont körülbelül 10.000 forintnak megfelelő dollárt kell kicsengetni.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában