Ha Pamela Reif videóján múlik, neked is kockahasad lesz

Ha Pamela Reif videóján múlik, neked is kockahasad lesz

2020. szeptember 23. 23:40:00

A fiatal német influenszer rendszeresen megoszt edzésvideókat a követőivel. Láttad már a 15 perces kockahas programját?

A konditerem nem neked való, ezért az otthoni edzéslehetőségekből hoznád ki a maximumot? Az internet segítségével semmi sem lehetetlen! Nemrég ráakadtunk Pamela Reif videóira, és az alapján, amit láttunk, azt gondoljuk, érdemes követni a munkásságát. Egy kis háttérinfó: a 24 éves Pamela Reif 2013 óta aktív a közösségi médiában, és azóta közel 5 millió feliratkozót gyűjtött össze a Youtube-on.

A következő videót 3 hónapja osztotta meg, ez alatt az idő alatt több mint 7 millióan látták. Tudhat valamit a lány, ha a tartalmai ennyire érdeklik az embereket! Mielőtt megnéznéd a már említett felvételt, annyit még elárulunk, hogy eszközökre nincs szükség a gyakorlatok elvégzéséhez. Reif 15 perc alatt 85 kalóriát égetett el, és úgy állította össze az edzéstervet, hogy az utolsó részben jól megizzadjon, aki a videójára tornázik. 

Formásabb és nagyobb fenékre vágysz? Pamela Reif oldalán jó helyen jársz, mert természetesen egy nők ezreit, sőt, talán millióit érdeklő problémára is van megoldása. Ha a Kardashian család tagjaival ellentétben természetes úton szeretnéd növelni a feneked méretét, Reif 12 percet igénylő, térdbarát, izomizolációs gyakorlatokat tartalmazó edzésével minden esélyed megvan erre. Semmi guggolás, semmi ugrás. 

Abban az esetben sem kell rögtön egy sportszerboltba rohannod, ha nincs otthon olyan eszközöd, amit Pamela használ a fenti videóban. Legújabb videójában szintén a fenékre koncentrál, most viszont eszközt nem igénylő gyakorlatokkal rukkolt elő a követőinek. Csak 10 perces, úgyhogy senki nem mondhatja, hogy nem fér bele az idejébe. Lelki fröccs szükség esetére: Reif azt mondja, ha valami nem megy, ne hagyd, hogy elvegye a kedved. A cél, hogy idővel egyre jobb legyél, és az is leszel, csak eddz kitartóan! 

Kiemelt kép: Hubert Burda Media (Flickr)

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában