11 szépségtrükk Jennifer Lopeztől, aki bátran letagadhatná, hogy elmúlt 50 éves

11 szépségtrükk Jennifer Lopeztől, aki bátran letagadhatná, hogy elmúlt 50 éves

2020. június 07. 17:41:27

A sztár több szigorú szabályt is felállított azért, hogy formában tarthassa magát, és szerencsére el is árulta őket – így bárki belevághat az életmódjába!

Ha valaki, akkor Jennifer Lopez biztosan megállította az idő múlását: bár 2019-ben betöltötte az 50-et, jó pár évet letagadhatna a korából. Ráadásul J.Lo nem szerkeszti meg a fotókat, amiket feltölt magáról, mert nagyon büszke az alakjára, amiért persze keményen megdolgozik!

Íme Jennifer Lopez 11 beauty-tippje!

1. Mondj nemet a koffeinre!
Az énekesnő csak koffeinmentes kávét kortyolgat, azt mondja, évek óta nem ivott már másfajtát.

2. Ne fogyassz alkoholt!
Jennifer nem csak a kávéról, hanem az alkoholról is lemondott, hiszen rendkívül káros hatással lehet a fizikai és a mentális egészségre is.

3. Igyál sok vizet!
„Hidratálj! Ha rengeteg vizet iszol (főleg edzés előtt) az segít keményebben küzdeni, és még hatásosabb lesz a testmozgás” – tanácsolja J.Lo.

4. Ne dohányozz!
„Ahogy öregszel, borzasztóan rossz hatással lesz a bőrödre.” – indokolta.

5. Mozogj heti 3-4 alkalommal!
Még Jen sem edz minden egyes nap, de elég gyakran beiktatja a mozgást a heteibe!

6. SOHA ne hagyj ki egy edzést sem!
Vannak napok, amikor legszívesebben egész nap csak pihennél, és egyetlen porcikád sem vágyik a testmozgásra? Ezzel Jennifer sincs másképp, ám ilyenkor sem enged a lustaságnak: „Néha, amikor késő estig dolgozok az edzés előtti napon, arra gondolok, hogy képtelen vagyok erre. De azt mondom magamnak: ’Tedd meg! Csak egy óra.’” 

7. Aludj legalább 8 órát minden este!
Nem szabad elfelejtkezned arról sem, milyen fontos szerepe van a fizikai és a mentális egészséged megőrzésében a minőségi alvásnak. Jennifer például ragaszkodik ahhoz, hogy 7-8 órát pihenjen minden este. „Ha ez nem jön össze, nem érzem jól magam. Őrültként kezdek el viselkedni, érzelgős leszek, és folyamatosan fáradt vagyok.”

8. Ne engedj a kísértésnek!
J.Lo a nassolási vágyat proteinnel nyomja el, mert amellett, hogy sokáig eltelíti, segít az izmainak építésében is. Ha mégis szeretne valamit csipegetni, akkor is legfeljebb csak zöldségeket !

9. Iktasd ki a feldolgozott ételeket!
Az énekesnő ragaszkodik a kiegyensúlyozott, tápanyagokban gazdag étrendhez, amiben nincs helye a feldolgozott és finomított ételeknek. Ehhez akkor is tartja magát, ha étteremben eszik!

10. Mindig használj fényvédőt!
Jennifer az alakja megőrzése mellett a bőrének védelmére is ügyel, ezért kevés időt tölt a napom - ha mégis, akkor rengeteg fényvédőt ken magára. „Sosem voltam olyan típus, aki sokat napozna, ezért a bőröm nem öregedett meg.”

11. Figyelj az arcbőrödre is!
„Mindig, mindig megmosom az arcom edzés után. Ez segít tisztán tartani a pórusaimat, és megőrzi a bőröm egészségét” – javasolja.


Képek: Instagram / Jennifer Lopez (@jlo)
Forrás: Diply

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában