Szalmakalapok nem csak strandra

Szalmakalapok nem csak strandra

2020. július 04. 21:30:34

Nemcsak a strandon, de a városban is a szalmakalap a legsikkesebb nyári kiegészítőnk. Mutatjuk az idei nyár legjobb darabjait.

Alap darab nyárra és nemcsak a strandolás, de a városi sikk kelléke is. A szalmakalap stílusos kiegészítője minden nyári szettnek. Ez alatt tényleg minden nyári szettet értünk, egészen a sportostól az elegánsig.

Régi kedvencünk a panama kalap, melynek népszerűsége töretlen. Nem véletlen, hiszen az ikonikus alakja valóban mindenkinek jól áll, és jellegzetes "manlike" hatása kifejezetten stílusos megjelenést ad. Azonban széles kínálat tárul elénk kalapok tekintetében: számtalan forma, méret és szín közül választhatunk. Szalaggal, fonattal vagy kagylóval kiegészítve, alkalomhoz és ízlésünkhöz szabva.

Összeválogattuk a legtrendibb szalmakalapokat az idei nyárra, lássuk, mit ajánlunk!

Egy szép, harang alakú kalap régi korok romantikáját hozza vissza, erről gondoskodik a nagy szalag (& Other Stories) vagy az elegáns fehér szín (Borsalino). Ugyancsak romantikus hangulatot adhat egy lyukacsos kalap háncs díszítése (Mango).

Széles, nagy karimájú választottjaink nőies eleganciát kölcsönöznek akár a strandon, az utcán vagy egy napsütéses délutáni rendezvényen. Sötét zöld (Zara) és természetes színben (Maison Michel) hoztunk egy-egy kalapot.

Az örökzöld panama kalapok közül idén nyáron egy animalier szalaggal átkötött (J Crew) és a klasszikus fehér kalap fekete szalaggal (Sensi Studio) a kedvencünk.

Extra tipp igazi divatdiktátoroknak: nyakban megköthető kalap. Az élenjáró Gucci divatház darabját mutatjuk az inspirálódni vágyóknak.

Lássuk hát az idei kedvenc kalapjainkat a képgalériában!

 Forrás: grazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában