Mennyire strapabíró a Helly Hansen férfi bakancs?

Mennyire strapabíró a Helly Hansen férfi bakancs?

2023. február 08. 20:49:14

Amikor meghalljuk a Helly Hansen nevet, először a kiváló minőségű sí- és vitorlás felsőruházat jut az eszünkbe, pedig férfi bakancsokat is gyártanak. Ugyanakkor a márkát Helly Juell Hansen norvég kapitány indította el, miután sok évet töltött el a tengeren. Hansen kapitány és felesége olajbőr ruházatot kezdtek gyártani lenmagolajjal, hogy vízhatlanná tegyék felszereléseiket. Azonnali sikert arattak az ipar igénye miatt. Így született meg a Helly Hansen márka. Alábbi bejegyzésünkben részletesebben is megismerheti a brandet és eldöntheti, hogy melyik férficipőt választja a sokszínű kínálatból.

Rövid márkatörténet

A Helly Hansen sportfelszerelések és szabadtéri ruházat prémium gyártója és kiskereskedője. Székhelye Hollandiában található, és a Canadian Tire óriási kiskereskedelmi lánc leányvállalata. Jelenlegi központja Oslóban található. A cég ipari munkaruházat, túlélő- és mentőfelszerelés, felsőruházat és utcai ruházat gyártására specializálódott. A Helly Hansen kifogástalan házon belüli technológiával is javítja ruháinak az időjárás viszontagságaival szembeni védelmét. Lényegében számíthatunk arra, hogy ezek a ruházati cikkek (pl.: férfi bakancsok) vízállóak, szélállóak és szigeteltek. Az egyik legújabb fejlesztése, a Lifalot állandó DWR kiváló vízszigetelést biztosít.

Mennyire megbízhatóak a férfi bakancsok?

Minden bizonnyal a Helly Hansen férfi bakancs kiváló lábbeli, különösen, ha a téli szezonról beszélünk. Tartósak, teljesen szigeteltek és ellenállnak az elemeknek. Ugyanakkor sokan azt állítják, hogy a Helly Hansen csizma jobb, mint amit a Timberland kínál. Ez is bizonyítéka annak, hogy a gyártó odafigyel lábbelijük felépítésére.

A hazai internetes boltokban közel 40 ezer forintért kapható Wildwood férfi bakancs mindent tud, amit egy ilyen cipőtől elvárunk. A mindennapos használathoz hideg és nedves időjárási körülmények között, kiváló vízálló bőrrel, teljes varrásával, jól párnázott közép talpával és HH Max Grip külső talpával kétsége sem lehet afelől, hogy mennyire jó választás.  Ezenkívül Helly Hansen nagy tapadású csizmáiról ismert. Ez azt jelenti, hogy a férfi bakancs nem okoz „elesést” még csúszós felületen sem. Ezenkívül kiválóan biztosítják a hőhatékonyságot, ami melegen tartja a lábát alacsony hőmérsékleti körülmények között is.

A Helly Hansen fenntartható márka?

A Helly Hansen fenntartható márkaként büszkélkedhet, egyébként a környezettudatos technológia szinte már alapkövetelmény a prémium szegmensben. A cég jelzi, hogy olyan professzionális felszereléseket gyárt, amelyek túlélik a zord körülményeket is. Továbbá azt is kijelenti, hogy kötelessége megvédeni azt a természetet, amelyben élünk. A ruházati üzletben betöltött évszázados tevékenysége során a Helly Hansen mindig az etikai értékek, az emberi jogok és a környezet előmozdítását és védelmét helyezi előtérbe. Erőforrásaink megfelelő igénybevételét, valamint a különféle kültéri eszközök felelős felhasználását szorgalmazza.

A fenntarthatóság előmozdításának egyik módja a tartós termékek gyártása. A ruházatukban – ideértve a férfi bakancsokat is –  használt technológiák és anyagok masszívak és hosszabb távon kitartanak. Ez azt jelenti, hogy alig vagy egyáltalán nem termelnek hulladékot. Így környezetünk biztonságban van. Ezenkívül tisztességes gyakorlatot alkalmaz gyártási eljárásai során, biztosítva, hogy a folyamat során ne kerüljön veszélybe emberélet. Korrekt bért és kedvező életkörülményeket biztosít dolgozóinak.

Összegzés

Összességében a Helly Hansen egy kifogástalan kültéri ruházati és túlélőfelszerelési márka. A rendkívül tartós ruhadarabok kiváló gyártója, amelyek alacsony hőmérsékleten és nagy magasságban egyaránt jól bírják a gyűrődést. A legtöbb árucikküket havas terepen, viharos vidékeken és vizes körülmények között viselik. A vállalat kiváló technológiát is alkalmaz annak érdekében, hogy a férfi bakancsokat strapabíró anyagokkal lássa el.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában