Trendi vállvillantás – egyvállasok minden formában

Trendi vállvillantás – egyvállasok minden formában

2020. június 03. 10:59:32

Az ókori nemeseket idéző egyvállasok 2020 nyarán beosontan a ruhatárunkba, és minden eddiginél több variációban tértek vissza.

Az ókori görög és római korban a nemesség szimbóluma volt az egy vállra vetett peplum, 2020-ban ennél jóval demokratikusabban jelenik meg a divattrendekben, és a tervezők minden eddiginél szélesebb körben alkalmazzák kollekcióikban.

Funkcionális anyagból készült sport felsőkben, fürdőruhákban, pamut tank topokban, vagy épp finom kelméből készült estélyi ruhákban is van most lehetőségünk vállat villantani. E mellett ujjhosszban is többféle variációval kísérletezhetünk: ujjatlan, rövid ujjú, hosszú ujjú verziók is megtalálhatóak az idei nyári kínálatban.

Az idei nagy trendek a textúrában is visszaköszönnek. Kezdjünk egy vadabb példával, egy Gucci által tervezett fürdőruhával, ami a ’90-es évek hiphop stílusát idézi párducminta és neon felirat kombinációjával.

A 2020-as nyár fodrai nem csak blúzokon és breton felsőkön, de a Zara fekete alapon levélmintás egyvállas ruháján, Stella McCartney nyomott mintás ruhácskáján, sőt a Next pasztell nyári overallján és az egyvállas H&M bodyn is visszaköszön.

Az egyszerűbb fazonok, örök stílus kedvelői is megtalálhatják a nekik való egyvállasokat: Mango pasztell sárga hosszú fazonú ruhája, ugyanitt egyszerű kötött felső egyvállas verzióban (Mango), vagy épp egy elegáns Reserved fürdőruha csíkokkal.

A lényeg, hogy bátran vegyük be a stílusunknak megfelelő egyvállasokat, hiszen mikor, ha nem most nyáron hagyjuk szabadon a vállunkat. Inspirálódj galériánkból!

Forrás: grazia.it

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában