Esküvői trendek 2024-ben, avagy íme, a cipő, ami idén a menyasszonyok álma!

Esküvői trendek 2024-ben, avagy íme, a cipő, ami idén a menyasszonyok álma!

2024. január 16. 18:14:01

Minden egyes év hoz magával újdonságot, és ez alól az esküvői cipők trendje sem képez kivételt. Ez az a divatterület, ami örökké rajongott, ami telve van lelkesedéssel, lendülettel, üdeséggel, és ami éppen ezért nem hiányolja az innovatív elképzeléseket.

A magas saroknak leáldoztak?

Nem, ezt így nagyon túlzó lenne kijelenteni. A magas sarkú esküvői cipő népszerűsége független az aktuális divat alakulásától. Ennek az az oka, hogy nemes egyszerűséggel a szépsége, és főleg a rajongottsága felette áll a trend folytonos változékonyságának. Szóval a magas saroknak soha nem fognak inteni, mindig lesznek olyan menyasszonyok, akik a CCC széles választékából ezeket a magas sarkú modelleket fogják kiemelni, keresni. Ez így van rendjén, mondhatjuk trendjén.

De emellett azért a divat mégiscsak alakul, ennek megfelelően időről időre azért felbukkannak olyan modellek, amik az adott év meghatározó irányzatát képviselik. Az alacsony sarkú esküvői cipők pontosan ebbe a kategóriába sorolhatóak. Aki eddig esetleg azt gondolta, hogy a nőiesség, és főleg a boldogító igenek kimondása csak és kizárólag magas sarkú cipőben élhető meg, annak bizony tévednie kell. Mert ez egyáltalán nem igaz! A helyzet az, hogy csupán ez az egy kijelentés világszerte nők millióinak szolgál felmentésként. Ugyanis a legtöbb menyasszony jóformán kényszerítve érzi magát akkor, amikor a cipőválasztásra kerül a sor. Hiszen a magas sarkú az elegáns, meg az illő… Nos, kétségtelenül stílusos, és egyébként az élethelyzethez idomuló választás lehet, de nem mindig, és nem mindenkinek.

Aki bizonytalannak érzi magát magas sarokban, aki retteg az instabilitástól, aki képtelen hosszú távon kényelmesen érezni magát benne, annak ez a döntés egyet jelenthet a szorongással, ami végigkíséri az esküvőt. Márpedig nem szabad, hogy erről szóljon a nagy nap, és nem is kell, hogy így legyen, mert most már a divat is a kényelem és funkcionalitás oldalára áll.


Színek, minták – túl a fehér és a krémszín birodalmán?

Valahogy így, igen! Az persze megmásíthatatlan tény, hogy a hófehér, valamin a krémszín a két legkedveltebb színválasztás, ami nyilván tökéletes akkor, ha a fellépés egésze ezt kívánja meg. Ám ma már akár merészebb árnyalatok is beválogathatóak a lehetőségek közé. Ez a típusú szabadság újfent arra hivatott, hogy némileg meglazítsa azokat a merev kötöttségeket, amiktől az esküvő sokak életében egyet jelent a stresszel.

Az érem két oldala: díszítettség vagy minimalizmus?!

Idén, csak hogy tényleg meglegyenek a szélsőségek, mindkettő trendi választás. De ha nagy a bizonytalanság, akkor a legjobb a CCC országszerte elérhető üzletei közül egyet személyesen felkeresni, majd felpróbálni a kiszemelt modellt. Így az esetleges kétségek könnyedén száműzhetőek. Viszont ha feleslegesnek tűnik a tesztelés, akkor a CCC online felületén a rendelés pillanatok alatt megvalósítható. És ami a legjobb tanács: divat ide, trend oda, mindig az egyéni ízlés az, ami a leginkább mérvadó, mert ez tényleg nagy nap, amiből nagyon valószínű, hogy csak egy adatik meg, de az az egy a minden.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában