Cowboy csizma nőknek – télen is elképesztően trendi, sikkes, és persze vadító!

Cowboy csizma nőknek – télen is elképesztően trendi, sikkes, és persze vadító!

2023. december 15. 09:20:06

A cowboy csizma jött, látott és aratott – előbb a vadnyugaton, a filmvásznon, aztán a hétköznapokban is. Aki eddig azt gondolta, hogy nehéz a western csizmát stílusosan, sikkesen viselni, annak az alábbi cikk bebizonyítja ennek az ellenkezőjét. Ugyanis ez az a trendi lábbeli, amibe tényleg megéri belepattanni!

Üdv, nyolcvanas évek?

Sokan attól tartanak, hogy ha a cowboy csizmák közül választanak, akkor úgy néznek majd ki, mint egy nyolcvanas évekbeli szökevény, aki épp állást tévesztett, és a vadnyugati por rúgása, vagy a country dalok éneklése helyett megpróbál boldogulni a szürke mindennapokban. Nos, ez az elképzelés, bár mulatságos, s meg kell hagyni, hogy ezen fazonú lábbeli ténylegesen sajátos kellemmel rendelkezik, ugyanakkor akad olyan hordási stratégia, ami kiküszöböli a fenti félelmeket, és behozza a mindennapokba a vonzó trendiséget.

A western stílus mellé olyan irányzat passzol, ami letisztult, minimalista. Az erőteljes vonások együtt ütik egymást, úgyhogy ezekkel nem érdemes próbálkozni, mert a végeredmény vélhetően nem egyenlő a vágyott állapottal. Ellenben a minimalizmus például az az irány, ami határozottan jól passzol a cowboy csizma küllemével. A CCC online kínálatában szereplő modellekre ez kivétel nélkül igaz, lévén mindegyik magában hordozza a western stílus karakterességét. Így a legjobban kiemelni ennek a vadságát egyfajta kiegyenlítéssel, mondhatni harmonizálással lehet, amihez a visszafogott ruhadarabok tökéletesek.

Milyen ruhaneműkkel passzol igazán?

A téli szezonban az ingruhák, valamint a kabátok kivétel nélkül nyerő választások, és divatosak is természetesen. A jó hír az, hogy ezekkel különösen jól mutat a „veszkó” csizma. Még akkor is, ha történetesen egy díszesebb, színesebb modellről van szó, amire akad példa bőven a CCC online felhozatalában. Aki szívesen evezne tovább a letisztultság vizein, nem kell, hogy ezek közül válogasson, akadnak egyszerű, minimalista variánsok is, de akik az extravagancia hívei akár ezen a téren is kiélhetik a vágyaikat.

A bőr ruhák is trendiek, milyen meglepő, s velük is kitűnő párost alkotnak a cowboy ihletésű lábbelik. A legfontosabb, már ami a ruhák, kabátok színét, fazonját illeti, hogy célszerű a fekete vagy pasztell színeket és az egyszerűbb szabásúakat előnyben részesíteni, lévén a csizma önmagában is eléggé figyelem felkeltő.

A farmer is jöhet?

Még jó! Ez talán a leginkább evidens kombinációs megoldás, s mégsem az elsők között említettük, aminek az az oka, hogy már picit unalmas. De még jó, hogy könnyedén feldobható a szett némi furfanggal. Az egyik út, hogy nem a nadrág farmer, hanem mondjuk az ing, így az összhatás stimmel, ám nem a túlságosan jól ismert formában. A másik lehetőség, hogy a felső rész kicsit extrém: blézer, ingruha, ami messzire fújja a megszokottság fellegeit.

Könnyen előfordulhat, hogy a számtalan vonzó tipp inkább bizonytalanságot, mint meggyőződést generál. Semmi gond! A CCC üzleteiben országszerte személyesen is megoldható a próbálás, miközben a különböző szettek is letesztelhetőek, így végül kiderülhet, hogy melyik a nagybetűs igazi.

Iratkozz fel hírlevelünkre

Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket.

Történeted, téma ötleted szívesen fogadjuk, az info [kukac] beautylife.hu címen.

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a legújabb trendekről, aktualitásokról.

Továbbiak a témában